Ανθοϊάματα Bach, η προστασία σας στην οικονομική κρίση!

Ανθοϊάματα Bach

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, η απογοήτευση, ο φόβος για το αύριο, η ανησυχία, η ενοχή, αποτελούν μεταξύ άλλων τα κυρίαρχα συναισθήματα των ανθρώπων! Μία πολύ καλή και ασφαλής λύση για την ανατροπή αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης είναι η λήψη ανθοϊαμάτων.

οικονομική κρίση

Τα ανθοϊάματα προκύπτουν από λουλούδια τα οποία αρχικά τοποθετούνται μέσα σε νερό πηγής και για κάποιες ώρες παραμένουν κάτω από την ευεργετική και θεραπευτική ενέργεια του ήλιου… κατόπιν φυλάσσονται σε μπουκαλάκια με λίγο αλκοόλ για να μπορούν να συντηρηθούν… έτσι, μερικές σταγόνες την ημέρα μέσα στο νερό σας αρκούν για να αλλάξετε την κακή ψυχολογική σας κατάσταση!

Τα ανθοϊάματα του Dr. Edward Bach είναι συνολικά 39 και το κάθε ένα έχει τη δική του δράση… επιλέγοντας το συνδυασμό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς επιδρούν με έναν τόσο απαλό και ομαλό τρόπο στην ψυχολογική μας κατάσταση και την αλλάζουν διακριτικά και αθόρυβα…

Με την λήψη των κατάλληλων για κάθε περίπτωση ανθοϊαμάτων τα συμπτώματα καταστέλλονται, το μυαλό ησυχάζει και η εσωτερική ηρεμία παίρνει τη θέση της ανησυχίας… με τον τρόπο αυτό υπάρχει η κατάλληλη ψυχραιμία και η καθαρότητα του νου που απαιτείται για να ληφθούν οι ορθές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο.

bach flower essences

Η λήψη των ανθοϊαμάτων είναι πολύ απλή: μερικές σταγόνες απευθείας στο στόμα ή μέσα στο νερό σας είναι αρκετές για να αλλάξει η διάθεσή σας! Τόσο απλά! Χωρίς κανέναν περιορισμό! Χωρίς καμμία παρενέργεια! Το μόνο που χρειάζεται είναι η δική σας συνέπεια 🙂

Μην καθυστερείτε!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για να σας προτείνουμε το προσωπικό σας σκεύασμα ανθοϊαμάτων 🙂

Μαρία Καυρολογάκη

Ανθοθεραπεύτρια

693 2239030

info@ananda.gr

www.ananda.gr