Γνώρισε την Τέχνη του Rebirthing Breathwork! Με την Μαρία Καυρολογάκη

Μια νέα ομάδα ξεκινά το Σεπτέμβρη! Μία ευκαιρία για να έρθουμε σε ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μας με την εξάσκηση στην Συνειδητή Αναπνοή. Ξεκινάμε με 10 ομαδικές συναντήσεις προσωπικής εξέλιξης και αυτογνωσίας   που θα περιλαμβάνουν:

– Εκπαίδευση στην πρακτική του Rebirthing Breathwork

– Συνεδρίες Rebirthing σε κάθε συνάντηση

– Διαλογισμό

– Οραματισμό

– Δημιουργικές ασκήσεις (πρακτική στις θετικές δηλώσεις, ζωγραφική, παιχνίδι κλπ)

– Τεχνικές αναπνοών για: άγχος, φοβίες, θυμό, αϋπνία, ενδυνάμωση, αυτοθεραπεία κλπ

– Ξεκίνημα με τις 5 θιβετιανές ασκήσεις (συνδυασμός απλών ασκήσεων γιόγκα) για την βελτίωση & εξισορρόπηση της σωματικής και ψυχικής υγείας και την αύξηση της μακροζωίας.

The mind & the breath are the king & queen of human consciousness-1

Κάνε δικό σου ένα εργαλείο αυτοθεραπείας που θα σε απελευθερώσει και θα σου χαρίσει αυτοκυριαρχία, διαύγεια, ενέργεια, αυτοπεποίθηση και εσωτερική ηρεμία. Μάθε πώς μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου την επίγνωση, την επαφή με ό,τι συμβαίνει μέσα σου και γύρω σου! Η αναπνοή μάς δίνει ζωή αλλά όταν γίνεται συνειδητά μάς χαρίζει ποιότητα ζωής! Παράλληλα, η αλληλεπίδραση μέσα στην ομάδα σας προσφέρει την ευκαιρία για άνοιγμα, εμπιστοσύνη, μοίρασμα, αποδοχή. Καθώς εξελισσόμαστε μέσα σε ένα περιβάλλον με άλλους ανθρώπους, μαθαίνουμε να σχετιζόμαστε σε ένα ανώτερο επίπεδο επίγνωσης.

*Όσοι ήδη γνωρίζουν το Rebirthing θα είναι μια καλή ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση, περαιτέρω εμβάθυνση και ενδοσκόπηση!

Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, συμπληρώστε την αίτηση δήλωσης ενδιαφέροντος εδώ: shorturl.at/bdjtQ