Επαγγελματική Εκπαίδευση Rebirthing Breathwork 200h, με τη Μαρία Καυρολογάκη

Η Ετήσια Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Rebirthing Breathwork (200h) πραγματοποιείται  σε 9 ενότητες (Οκτώβριο-Ιούνιο). Με τη βοήθεια της Συνδεδεμένης Συνειδητής Αναπνοής (Rebirthing Breathwork), δημιουργικών ασκήσεων, οραματισμού, διαλογισμού και ενεργειακής ψυχολογίας, αποκτάμε επίγνωση της ύπαρξής μας και ενσυνειδητότητα.
Στη διάρκεια της εκπαίδευσης θα διδαχθείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρνητικές αποφάσεις και μοτίβα σκέψης που λάβατε σε κάθε ηλικία, αφήνοντας πίσω εσωτερικά μπλοκαρίσματα που σαμποτάρουν τη ζωή σας. Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε 9 ενότητες (1 Σ/Κ ανά μήνα από Οκτώβριο έως και Ιούνιο) και περιλαμβάνει όλα τα στάδια της εξέλιξής μας από την σύλληψη έως και την ενηλικίωση. Αυτή τη φορά, με μια πιο καθαρή ματιά, με θάρρος και αγάπη, επιλέγουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε και ανακαλύπτουμε τρόπους για να υλοποιήσουμε ό,τι επιθυμούμε. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, μαθαίνουμε να ζούμε συνειδητά, να σκεφτόμαστε συνειδητά και να δρούμε με επίγνωση και αυτογνωσία. Παύουμε να είμαστε θύματα των άλλων και επιλέγουμε να ζούμε με γνώμονα την αγάπη, την προσφορά, το μοίρασμα, την αυτοκυριαρχία.Ολοκληρώνοντας την Εκπαίδευση, θα έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους, λειτουργώντας ως Επαγγελματίες Breathwork Coaches.Στη διάρκεια της Εκπαίδευσης θα εξασκηθούμε στην πρακτική της Συνειδητής Αναπνοής με την τεχνική του Rebirthing Breathwork και τον Ιούνιο θα μάθουμε να κάνουμε πρακτική μέσα στη θάλασσα, έξω στη φύση, μπροστά στη φωτιά. Έτσι θα έρθουμε σε επαφή με όλα τα στοιχεία της φύσης (γη, νερό, αέρας, φωτιά) που θα μας ενδυναμώσουν και θα μας βοηθήσουν να ενθυμηθούμε την απόλυτη σύνδεσή μας μαζί τους.
Η Εκπαίδευση διεξάγεται υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Καυρολογάκη (Εκπαιδεύτρια του OYS – Rebirthing Breathwork), και έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International (την επίσημη Σχολή Rebirthing Breathwork του Leonard Orr) και τον Οργανισμό Global Breathing Awareness. Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης της εκπαίδευσης θα λάβετε την Πιστοποίηση από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International & τον Οργανισμό Global Breathing Awareness. Έτσι, θα έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να εργαστείτε ως πιστοποιημένοι επαγγελματίες Breathwork Coaches, συντονίζοντας άλλους ανθρώπους στην πρακτική της Συνειδητής Συνδεδεμένης Αναπνοής, μέσα σε ατομικές συνεδρίες.
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε Ψυχολόγους-Ψυχοθεραπευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ενεργειακούς Θεραπευτές, Γιατρούς, Εκπαιδευτικούς και όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με μία πρακτική προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας και θεραπείας που δρα σε επίπεδο σωματικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό. Η πρακτική στο Rebirthing Breathwork μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και να ολοκληρώσει μία θεραπευτική προσέγγιση καθώς συνδέει νου, σώμα και πνεύμα με τον πιο φυσικό και ασφαλή τρόπο.Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα λάβετε μέσω email τον Οδηγό Σπουδών με τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Εκπαίδευσης και το κόστος.Επικοινωνία: Μαρία Καυρολογάκη, 6932 239030, mkavrologaki@gmail.comΔηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ: https://bit.ly/35sfPGH και θα λάβετε μέσω email τον Οδηγό Σπουδών.