Μάριος Κασιμάτης

O Μάριος Κασιμάτης ξεκίνησε την αναζήτησή του στις εναλλακτικές – ολιστικές θεραπείες το 2007 και ασχολήθηκε με την εκμάθηση διαφόρων ενεργειακών τεχνικών. Από το 2011 έως το 2014 ολοκλήρωσε την Θεμελιώδη Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Shiatsu στην Oriental Medicine and Shiatsu School,με δασκάλους την Ιλάειρα Μπουρατίνου, τoν George Dellar, την Ευαγγελία Κούλογου και τη Γιούλα Καρακώστα. Τομείς εκπαίδευσης ήταν και η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Sotai Bodywork, οι Βεντούζες, η Μόξα καθώς επίσης και το Facial και Zen Shiatsu. Έκτοτε πραγματοποιεί συνεδρίες Shiatsu για αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, γαστρεντερικών διαταραχών, καρδιαγγειακών, αναπνευστικών και άλλων παθήσεων του σώματος.

Το 2011 θέλοντας να εξετάσει ολιστικά τη δράση των ενεργειακών θεραπειών, ασχολήθηκε με την ενεργειακή προσέγγιση. Εκπαιδεύτηκε στο Pranic Healing του GMCKS στον ‘RAMA-Ελληνικό Οργανισμό Pranic Healing και Αrhatic Yoga’, με δασκάλους τον Γιώργο Σταμούλη, την Chiara Perfetti και τον Riccardo Scornajenghi. Έπειτα από σειρά εντατικής και διαρκούς πρακτικής στο Pranic Healing και την Arhatic Yoga  έως και σήμερα, πλέον είναι Associate Pranic Healer και εκπαιδευόμενος Basic Pranic Healing Instructor στον Οργανισμό ‘’RAMA’’. Η βαθιά του επιθυμία για συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση και εμβάθυνση στις πνευματικές διδασκαλίες και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, τον οδηγεί έως και σήμερα στην παρακολούθηση Ανώτερων Σεμιναρίων Pranic Healing στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εισηγητές Μasters (Ανώτερους Δασκάλους) του Pranic Healing. Χρησιμοποιεί τη γνώση και την εμπειρία που αποκομίζει από τις συνεχείς εκπαιδεύσεις του για να πραγματοποιεί θεραπείες Pranic Healing, που αφορούν σωματικές, συναισθηματικές και ψυχολογικές παθήσεις.

Το 2016 αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων 200 ωρών YogaWorks, παρακολουθώντας μαθήματα με τη Μαρία Μαγκανάρη, την Άννα Ζώρζου, την Κατερίνα Κατσογρεσάκη και άλλους έμπειρους Εκπαιδευτές. O ίδιος εργάζεται ως Yoga Instructor, παραδίδοντας μαθήματα Υoga σε Yoga Studios αλλά και ως Personal Trainer.

Ο Μάριος εργάζεται εθελοντικά στον “RAMA” βοηθώντας υποστηρικτικά σε events που σχετίζονται με τις ενεργειακές θεραπείες, αλλά και σε δράσεις και ενέργειες του Οργανισμού, όπως η παροχή φαγητού και αγαθών σε ευπαθείς ομάδες και η προώθηση των αγαθών που συγκεντρώνονται, στους αντίστοιχους κοινωφελείς οργανισμούς, οι οποίοι έχουν υπό την  εποπτεία τους αυτές τις ομάδες.