Σαπουνάκια με καφέ

Σαπουνάκια από αγνό παρθένο ελαιόλαδο, με έγχυμα καφέ, σκόνη καφέ, σκόνη κανέλλας και σκόνη από γαρύφαλλο και αιθέριο έλαιο γαρύφαλλο.

Ο καφές είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό. Οι κόκκοι του καφέ κάνουν ήπια απολέπιση και η καφεΐνη συσφίγγει το δέρμα. Η καφεΐνη συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία ώστε να βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της φλεβίτιδας.
Η κανέλα είναι ένα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικό, αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες. Αυτό το μπαχαρικό έχει πολλές χρήσεις ομορφιάς.
Το γαρύφαλλο και το γαρυφαλέλαιο έχουν ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες και ανήκει στα κυριότερα μπαχαρικά με αντιγηραντικές ιδιότητες

Facebook: Ananda-pranasoaps

photo8.php

soap coffee xmas

Μέσα στα πλαίσια του καθαρισμού του ενεργειακού σώματος, αποφασίσαμε να λάβουμε δραστικά μέτρα!

Φτιάχνουμε τα δικά μας φυσικά χειροποίητα Prana Soaps, σαπουνάκια για τον καθαρισμό του σώματος, με αλάτι και αιθέρια έλαια!! Αποτελούνται από αγνό παρθένο ελαιόλαδο (παραγωγής μας!), λάδι καρύδας, καστορέλαιο, μελισσοκέρι κλπ. και φτιάχνονται με την ψυχρή μέθοδο.

Το αλάτι σε ενεργειακό επίπεδο καθαρίζει τη συμφόρηση και μετά τη χρήση του, αισθανόμαστε ανάλαφροι και ξεκούραστοι!

καφες καφες1

Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες και συμβάλλουν και αυτά με τον τρόπο τους στον βαθύ καθαρισμό του ενεργειακού μας πεδίου.

Αλλά εκείνο που κάνει αυτά τα σαπουνάκια ακόμη πιο ξεχωριστά, είναι το γεγονός ότι είναι ενεργοποιημένα από εμάς με σκοπό να είναι ακόμη πιο στοχευμένη η αποτελεσματικότητά τους.

Δοκιμάστε τα! Εκτός από όλα τα παραπάνω, κλείνουν μέσα τους και την αγάπη μας για δημιουργία… τι άλλο να ζητήσει κανείς :)