Τι είναι το MCKS Pranic Healing?

Το Pranic Healing είναι μία ενεργειακή ολιστική θεραπευτική μέθοδος που δεν αγγίζει το σώμα και χρησιμοποιεί την ζωτική ενέργεια ή αλλιώς ‘prana’, με σκοπό να βελτιωθεί η υγεία του σώματος. Το Pranic Healing βασίζεται στην αρχή ότι το σώμα έχει γενικά την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται και να αυτοεξισορροπείται. Πρόκειται για μία συμπληρωματική θεραπεία, που αναπτύχθηκε από τον Master Choa Kok Sui και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο βιβλίου του: “Θαύματα μέσω του Pranic Healing”.

Οτιδήποτε μπορεί να μας αναστατώσει, όπως ο φόβος, ο θυμός, το στρες, η θλίψη, η μοναξιά, οι απογοητεύσεις και οι αντιπαραθέσεις που πιθανόν να αισθανόμαστε, επιδρούν στο ενεργειακό μας πεδίο (αύρα), κάνοντάς το πιο θολό, μη ισορροπημένο. Μακροπρόθεσμα, αυτό αποτυπώνεται στο σώμα μας ως ενόχληση, πόνος, δυσφορία ή με την μορφή σωματικών ή/και ψυχολογικών προβλημάτων.

Με την βοήθεια του Pranic Healing έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε τα προβλήματα και τις ανισορροπίες στην αύρα και με προσοχή να τις αφαιρέσουμε, χρησιμοποιώντας μια πολύ απλή τεχνική, χωρίς να αγγίζουμε το σώμα, χωρίς να χορηγούμε φάρμακα και την οποία οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει να εξασκεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το MCKS Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα / ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθενα συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui

Οι Θεραπείες MCKS Pranic Healing που πραγματοποιούμε ενδεικτικά είναι:

  • θεραπεία σωματικών παθήσεων:
    ημικρανία, καρδιακές παθήσεις, γαστρεντερικές παθήσεις, ενδοκρινικές παθήσεις κλπ
  • ψυχοθεραπεία για φοβίες, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, εξαρτήσεις κλπ
  • διακοπή καπνίσματος
  • face lifting, & body sculpting
  • χάσιμο βάρους

Μπορείτε κι εσείς εάν το επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο βασικού επιπέδου Pranic Healing και να μάθετε να κάνετε θεραπευτικές συνεδρίες στον εαυτό σας ή σε άλλους ανθρώπους που το χρειάζονται. Στη συνέχεια βέβαια έχετε την επιλογή να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο σε τεχνικές και γνώσεις γύρω από το Pranic Healing παρακολουθώντας τα προχωρημένα σεμινάρια.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου MCKS Pranic Healing θα έχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε:
– τεχνικές για να αισθάνεστε το ενεργειακό σώμα του ασθενή και να εντοπίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια
– την τεχνική που σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια
– τον τρόπο να προβάλλετε ενέργεια στις περιοχές της αύρας όπου υπάρχει ανεπάρκεια
– τον τρόπο  να δουλεύετε σε ενεργειακά κέντρα (τσάκρα), μεσημβρινούς, αύρα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία της θεραπείας
– τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές: πρόκειται για έναν υπέροχο Διαλογισμό μέσω του οποίου ευλογούμε ολόκληρη τη γη με ευγενική καλοσύνη και αγάπη
– τεχνικές ενδυνάμωσης του δικού σας ενεργειακού σώματος ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική η θεραπεία που εφαρμόζετε στους άλλους
– πώς να καθαρίζετε ενεργειακά το χώρο στον οποίο ζείτε ή/και εργάζεστε

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες

* σε συνεργασία με τον Οργανισμό Rama Pranic Healing & Arhatic yoga