ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Βρίσκεστε στον χώρο όπου με αγάπη και σεβασμό, σας στηρίζουμε στην απόφασή σας να αισθάνεστε καλύτερα σωματικά και ψυχολογικά.

Με τον όρο 'Ananda' αναφερόμαστε σε μια κατάσταση ευδαιμονίας που πηγάζει από μέσα μας και που σίγουρα δεν συνδέεται με οτιδήποτε πιθανόν συμβαίνει έξω από τον εαυτό μας. Βιώνουμε 'Ευδαιμονία', ή αλλιώς 'Ananda', όταν αισθανόμαστε χαρά, εσωτερική ειρήνη, αυτοκυριαρχία, σταθερότητα, μη-προσκόλληση, αφοσίωση, αγάπη, ελευθερία.

Όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συνδεθεί με αυτή τη φυσική μας κατάσταση, απομακρύνοντας σταδιακά από το σύστημά μας την επιρροή των περιοριστικών πεποιθήσεων και των βιωμάτων που αποκτούμε μεγαλώνοντας.

Δείτε τις τρέχουσες δραστηριότητές μας!

open_rebirthopen_rebirth
Επαγγελματική_εκπαίδευση_RebirthingΕπαγγελματική_εκπαίδευση_Rebirthing

...και κλείστε τη θέση σας σε όποια επιθυμείτε!Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες που σας χαρίζουν ευδαιμονία!


Συμβουλευτική
:
Ατομικές συνεδρίες για θέματα που αφορούν: άγχος, φοβίες, κρίση πανικού, πένθος, κατάθλιψη, συμβουλευτική ζεύγους, συμβουλευτική οικογένειας,  διατροφικά προβλήματα, διεκδικητικότητα & επικοινωνία

Συνειδητή Αναπνοή Rebirthing Breathwork:
Ολιστική ψυχοθεραπεία, αυτογνωσία, επίγνωση, βελτίωση των επιπέδων υγείας μέσω της αναπνοής. 
Ενεργειακή / Ολιστική Θεραπεία Pranic Healing
Ατομικές συνεδρίες με στοχευμένα πρωτόκολλα θεραπείας για παθήσεις όπως:
ημικρανία, γαστρεντερικές διαταραχές, αυτοάνοσα νοσήματα, αναπνευστικές παθήσεις, ενδοκρινικές παθήσεις, μυοσκελετικές παθήσεις, δερματικές παθήσεις κλπ. 
Ενεργειακή / Ολιστική Ψυχοθεραπεία Pranic Healing:
Ατομικές συνεδρίες με στοχευμένα  πρωτόκολλα θεραπείας για: κατάθλιψη, κρίση πανικού, φοβίες, θυμός, άγχος, θεραπεία τραύματος, διακοπή καπνίσματος, εξαρτήσεις κλπ.

Ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Dr. E. Bach.:
Έπειτα από μία ατομική συνεδρία λαμβάνετε το δικό σας μείγμα ανθοϊαμάτων, για να αντιμετωπίσετε νοητικές & ψυχολογικές ανισορροπίες. 

Επαγγελματική Εκπαίδευση  Rebirthing Breathwork:
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και παράλληλα να γίνετε επαγγελματίας Rebirthing Breathwork Coach, συντονίζοντας τις ατομικές σας συνεδρίες.

Διοργάνωση σεμιναρίων Pranic Healing:
Μάθετε πώς μπορείτε να αυξήσετε την έμφυτη θεραπευτική σας ικανότητα, ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, από κοντά ή/και από απόσταση. 
Yoga & Gentle Hatha Flow:
Μπορεί να πρόκειται για μια αρχαία πρακτική και είδος Διαλογισμού, όμως είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αφού πλέον αποτελεί για τον Δυτικό Κόσμο το σύμβολο της εσωτερικής γαλήνης, της πιο ισορροπημένης μορφής άσκησης και της πνευματικής σωματικής και ψυχικής ηρεμίας και ισορροπίας. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στα ομαδικά μας μαθήματα και φροντίστε τον εαυτό σας ολιστικά!

Διοργάνωση retreats ολιστικής θεραπείας και  προσωπικής εξέλιξης:
Διοργανώνουμε και συντονίζουμε θεραπευτικά retreats σε όμορφους προορισμούς, που μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, την αγάπη, το μοίρασμα. Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο προορισμό!

Η  φροντίδα του Εαυτού είναι μια προσωπική υπόθεση και είναι σημαντικό εμείς να επιλέξουμε τον τρόπο που μας ταιριάζει και μας βοηθά να εξελιχθούμε.
Ο δρόμος προς τη θεραπεία δεν είναι
πάντα μία ευθεία γραμμή, έχει διακλαδώσεις, κρυφά μονοπάτια και απαιτεί από εμάς αποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή. Είναι όμως ένας δρόμος που μας οδηγεί στην αυτοκυριαρχία και στην ευδαιμονία!

Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί!

Μάριος & Μαρία

Τι είναι το Pranic Healing?
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο!

Τι είναι το Rebirthing?
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο!


Εμπειρίες που αξίζει να διαβάσετε!


"Όσο τυχαίο και αν μοιάζει κάτι, πάντα υπάρχει σχέδιο. Χρόνια πριν γνωρίσω τις τεχνικές του Pranic Healing πίστευα στη δύναμη της ενέργειας. Η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τους άλλους κάνει πολλές φορές το φυσικό μας σώμα να είναι βαρύ, άτονο, άρρωστο με έναν τρόπο.  Το να μπορώ να καθαρίζω "την πέτρα" στο στομάχι μου, "τον κόμπο" στο λαιμό μου, "τη σύγχυση" στο κεφάλι μου, την ένταση ή την αγωνία που μπορεί να νιώθω είναι ένα δώρο για το οποίο είμαι ευγνώμων!! Έχει επηρεάσει τη ζωή μου σε πολλά επίπεδα. Έχει λειτουργήσει θετικά στη σχέση μου με τους άλλους."

Α. Δ.


"Το σεμινάριο του Rebirthing Breathwork για εμένα ήταν καθοριστικό. Μέσα από αυτή τη μέθοδο απέβαλα από το σύστημά μου τις φοβίες και τις λανθασμένες πεποιθήσεις τις οποίες κουβαλούσα μέσα μου για πολύ καιρό. Έμαθα να μάχομαι για τα όνειρά μου χωρίς ενοχές και τύψεις. Έβαλα τον εαυτό μου Σε πρώτο πλάνο με στόχο να ζω τη ζωή μου συνειδητά με αγάπη ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη πάνω από όλα προς τον εαυτό μου. Μετά το Rebirthing νιώθω αναζωογόνηση χαρά και μεγάλη δύναμη ψυχής. Για να είσαι ευτυχισμένος μη φοβάσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου. Όλα μπορούν να λυθούν αρκεί να είσαι ανοιχτός και δεκτικός."

L.Z.


Με τον διαλογισμό δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα, και κυρίως νόμιζα ότι σχετίζεται μόνο με χαλάρωση και αναπνοές. Πριν από αρκετά χρόνια στην προσπάθεια μου να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού που με βασάνιζαν, γνώρισα το Pranic Healing και στη συνέχεια ξεκίνησα παράλληλα με τις θεραπείες μου να κάνω τον διαλογισμό στις δίδυμες καρδιές. Στην αρχή δυσκολευόμουν πολύ να συγκεντρωθώ και να φέρω στο μυαλό μου τις οδηγίες που άκουγα. Όσο περνούσε ο καιρός, με την πρακτική και την συστηματική ενασχόληση μπορούσα να συγκεντρώνομαι και να είμαι παρούσα, και εκεί ήταν που ξεκίνησε η μαγεία. Υπάρχουν φορές που είμαι κουρασμένη και δεν έχω καθόλου όρεξη και στο τέλος, όταν ανοίγω τα μάτια έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου. Συχνά κλαίω κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και έπειτα βιώνω τον απόλυτο καθαρισμό και τεράστια ανακούφιση σαν να έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου. Ακόμη, όταν βρίσκομαι μπροστά σε διλήμματα και χρειάζεται να πάρω κάποια απόφαση, έρχονται οι απαντήσεις και όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ενέργεια ρέει και πολλαπλασιάζεται ειδικά όταν συνδυάζεται ο διαλογισμός με θεραπεία και ακόμα περισσότερο όταν γίνεται στα πλαίσια μιας ομάδας. Εννοείται πως υπάρχουν και στιγμές που δε μπορώ να συγκεντρωθώ, καθώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Αυτό το σημείο είναι θεωρώ κομβικό και εκεί χρειάζεται να μην τα παρατήσεις αλλά να έχεις εμπιστοσύνη στη διαδικασία σου και να σε αγαπήσεις ακόμα και σε αυτές τις μέρες. Για μένα ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές είναι ένας υπέροχος τρόπος αυτοφροντίδας και ένα καταφύγιο για να κάνω restart όποτε το χρειάζομαι.

A.B.


"Το Rebirthing είναι σαν να... λιώνεις. Σαν να βυθίζεσαι μέσα σε άλλη διάσταση, αλλά στην πραγματικότητα απλά κάνεις μια βουτιά μέσα σου, στα συναισθήματά σου. ‌ Μπαίνεις σε ένα καλούπι, το παρατηρείς και μετά συνειδητοποιείς γιατί είσαι μέσα εκεί. Μετά μπορείς να σηκωθείς και να το σπάσεις. Είναι σαν να έχεις ένα κερί γύρω από τον εαυτό σου που έχει λιώσει πάνω σου και σε λερώνει. Όταν ξυπνάς νιώθεις πια σαν να έκανες μπάνιο και το αφαίρεσες. ‌ Δεν είναι εύκολο, ούτε και δύσκολο. Σίγουρα είναι μεταμορφωτικό.Αφαιρείς όλα αυτά που σε κρατούν πίσω και μέσα στο καλούπι που επέτρεψες να χτίσεις για τον εαυτό σου και κρατάς ότι σε δυναμώνει και σε κάνει χαρούμενο. Νιώθεις πιο ανάλαφρα, ήρεμα, γαλήνια. Σε ευχαριστώ Μαρία, σίγουρα θέλω να μάθω και άλλα για αυτό το ταξίδι. Το έχω ανάγκη!"

A.M.


Συνειδητή αναπνοή... Αναπνοή πηγή ζωής για τον άνθρωπο σκέφτηκα... Ας το δοκιμάσω... Ούτως ή άλλως ξέρω πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος που αναπνέουμε! Το δοκίμασα και μία και δυο και περισσότερες φορές. Κάθε φορά και μία νέα εμπειρία. Στην αρχή το σώμα "αντιδρούσε" και κοιμόταν. Την επόμενη φορά καλύτερα και κάθε επόμενη φορά όλο και πιο όμορφα! Κάθε φορά που τελείωνε μία συνεδρία ένιωθα ήρεμη ανάλαφρη χαρούμενη! Στην τελευταία συνεδρία που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον άντρα μου. Νιώσαμε πολύ όμορφα... Σαν να "ξαλάφρωσε η ψυχή μας, γελάσαμε -μετά από καιρό- νιώσαμε χαρούμενοι! Είναι τόσο απλή διαδικασία και όμως τόσο δραστική. Βλέπεις μέσα σου και νιώθεις τόσα πράγματα που δεν τα φανταζόσουν ότι μπορούν να συμβούν... απλά αναπνέοντας. Θα έλεγα ότι αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος και όχι μόνο μία φορά. Είναι ένα δώρο που ο καθένας μας αξίζει. Ένα δώρο πολυτιμότερο από πολλά άλλα υλικά δώρα!!! Ευχαριστώ πολύ Μαρία που με τη γλυκιά ζεστή και γεμάτη καλοσύνη παρουσία σου Με βοήθησες να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία!!!

Χ.Π.

Ας προσπαθήσω να βάλω σε λέξεις την εμπειρία των συνεδριών μου Pranic Healing με τη Μαρία. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας αλλά κυρίως μετά νιώθω ότι βρίσκομαι σε μία όαση γαλήνης, ισορροπίας, αταραξίας και ίασης. Νιώθω ότι ο εσωτερικός μου ρυθμός έχει επανέλθει στις ρυθμίσεις του κατασκευαστή. Αυτό είναι ό,τι πιο κοντινό μπορώ να περιγράψω. Η συνολική μου εμπειρία, μετά από αρκετές συνεδρίες, συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: ξαναεμπιστεύτηκα την εμπιστοσύνη. Μαρία σε ευχαριστώ, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων

Γ.Μ

"Kindness is the Light that dissolves all walls between souls, families and nations"

Paramahansa Yogananda

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε απευθείας ένα ραντεβού εδώ

Μαζί μπορούμε να συνδυάσουμε ένα εύρος τεχνικών και θεραπειών για το καλύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα