Ποιοι είμαστε

1675669994177

Μαρία Καυρολογάκη

Ονομάζομαι Μαρία Καυρολογάκη και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ολιστική Θεραπεύτρια.
Οι πρώτες σπουδές μου ήταν στα Οικονομικά και για αρκετά χρόνια εργάστηκα σε αυτόν τον τομέα. Μέχρι που σταδιακά αναδύθηκε μία ανάγκη πιο εσωτερική, εκείνη της προσφοράς, της στήριξης και της θεραπείας.
Στα χρόνια που ακολούθησαν ήρθα σε επαφή με τη Yoga, το Shiatsu και το Reiki (γ' βαθμός), εκπαιδεύτηκα στην πρακτική του Rebirthing Breathwork και έχω πιστοποιηθεί ως Εκπαιδεύτρια Rebirthing Breathwork.
Παράλληλα, έχω εκπαιδευτεί στο Pranic Healing στον Οργανισμό Rama-Pranic Healing Greece και είμαι Πιστοποιημένη Pranic Healer (Associate Pranic Healer) μέσω του Οργανισμού IIS (Institute for Inner Studies) που εδρεύει στις Φιλιππίνες. 
Επιπλέον, εκπαιδεύτηκα στη Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Αθηνών. 
Είμαι ανθοθεραπεύτρια (ανθοϊάματα Dr. E. Bach & Flower Essense Society) και νιώθω πως η ουσία των  λουλουδιών που βρίσκονται σε αυτά τα ανθοϊάματα  έχει σχεδόν μαγικές ιδιότητες!
Η αγάπη μου για τη θεραπεία με τρόπους που ακουμπούν στην ανθρώπινη φύση με αγάπη, φροντίδα και ουσιαστική παρουσία δεν τελειώνει ποτέ, γι' αυτό και η επιμόρφωσή μου είναι μία διαρκής πορεία χωρίς τέλος!
Επιλέγω να χρησιμοποιώ τις γνώσεις που έχω αποκομίσει, συνθέτοντας ένα μοντέλο ολιστικής προσέγγισης για τη θεραπεία σωματικών και ψυχικών παθήσεων.
Με χαρά σας περιμένω να προχωρήσουμε παρέα στο μονοπάτι της προσωπικής σας εξέλιξης και θεραπείας.

Μάριος Κασιμάτης

Oνομάζομαι Μάριος Κασιμάτης και εργάζομαι στο Ananda Healing ως δάσκαλος γιόγκα και ενεργειακός/ολιστικός θεραπευτής. 
Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στις 'Πολιτικές Επιστήμες & Δημόσια Διοίκηση', ενώ παράλληλα έχω και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Πληροφορική και εργάζομαι σε έναν ευρωπαϊκό οργανισμό. 
Η προσωπική μου αναζήτηση στις εναλλακτικές - ολιστικές θεραπείες ξεκίνησε το 2007, καθώς ασχολήθηκα με την εκμάθηση διαφόρων ενεργειακών τεχνικών. Από το 2011 έως το 2014 ολοκλήρωσα την Θεμελιώδη Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Shiatsu στην Oriental Medicine and Shiatsu School. Τομείς εκπαίδευσης ήταν και η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Sotai Bodywork, οι Βεντούζες, η Μόξα καθώς επίσης και το Facial και Zen Shiatsu. 
Το 2011 θέλοντας να εξετάσω ολιστικά τη δράση των ενεργειακών θεραπειών, εκπαιδεύτηκα στο Pranic Healing του GMCKS στον Οργανισμό  'RAMA-Pranic Healing Greece.' Έπειτα από σειρά εντατικής και διαρκούς πρακτικής στο Pranic Healing και την Arhatic Yoga έως και σήμερα, πλέον είμαι Associate Pranic Healer μέσω του Οργανισμού IIS (Institute for Inner Studies) και Pranic Healing Instructor μέσω του Pranic Healing Greece. Η βαθιά μου επιθυμία για συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση και εμβάθυνση στις πνευματικές διδασκαλίες και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, με οδηγεί έως και σήμερα στην παρακολούθηση Ανώτερων Σεμιναρίων Pranic Healing στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εισηγητές Μasters (Ανώτερους Δασκάλους) του Pranic Healing. 
Το 2016 αποφοίτησα από το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων 200 ωρών Yoga Works.