Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια & Ομάδες Συνειδητής Αναπνοής Rebirthing Breathwork

Ομάδες Συνειδητής Αναπνοής δια ζώσης & online

Με τη Μαρία Καυρολογάκη
Εκπαιδεύτρια Συνειδητής Αναπνοής
Rebirthing  Breathwork

tatoi2
Σας περιμένουμε σε μία νέα διαδικτυακή ανοιχτή ομάδα Συνειδητής Αναπνοής & Επίγνωσης, η οποία πραγματοποιείται:
- Κάθε Τρίτη 20:00 - 22:00 (online)
- Κάθε Τετάρτη 20:00 - 22:00 (δια ζώσης)
- Κάθε Πέμπτη 10:00 - 12:00 (δια ζώσης)

Οι ομάδες θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση έως τα τέλη Μαΐου.


Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, να ελέγξετε τον νου σας; Μήπως συχνά αισθάνεστε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα χαοτικό περιβάλλον που σας δυσκολεύει και σας δημιουργεί επιπλέον άγχος ή στρες; Νιώθετε τις σχέσεις σας εύθραυστες και ταυτόχρονα αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό;
Η Αναπνοή, όταν είναι συνειδητή, μας βοηθά όταν προκύπτουν δυσάρεστες καταστάσεις, να έχουμε έλεγχο στις σκέψεις και στα συναισθήματά μας, κατά συνέπεια και στην συμπεριφορά μας που πηγάζει από όλα αυτά.
Στα πλαίσια των συναντήσεών μας, θα υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία γύρω από την οποία θα κινηθούμε. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
- Όρια (η απεραντοσύνη των ορίων - πώς να αισθανθούμε ελεύθεροι τηρώντας τα όρια)
- Αγάπη προς τον εαυτό & προς τους άλλους (στρέφομαι προς τον εαυτό και το εσωτερικό μου παιδί. Καθώς ενισχύω τον πληγωμένο μου εαυτό με αγάπη, αποδοχή, κατανόηση & συμπόνια, μπορώ να στραφώ και προς τους άλλους με τον ίδιο τρόπο)
- Αρμονία / Ισορροπία μέσα από την προσφορά. Άνοιγμα καρδιάς & ευγνωμοσύνη (μέσα από την προσφορά και τη χαρά του μοιράσματος έρχεται η ισορροπία, η αρμονία. Όταν μπορώ να δω πέρα από τον εαυτό μου, όταν μπορώ να βοηθήσω και να αισθανθώ βαθιά ευγνωμοσύνη για ό,τι έχω στη ζωή μου, γεμίζει η καρδιά μου με χαρά!)
- Αφυπνίζοντας την Αλήθεια μέσα μας (διάκριση, καθαρότητα του νου, απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις)
- Ο δρόμος προς την υλοποίηση (μαθαίνω να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω. Έχω μεγαλύτερη επίγνωση και κινούμαι συνειδητά προς ό,τι χρειάζομαι να πετύχω, σε κάθε επίπεδο)
Κάθε συνάντηση θα περιλαμβάνει:
- Διάφορες τεχνικές αναπνοών που βοηθούν στο άγχος, τον θυμό, την ενίσχυση της συγκέντρωσης, της αγάπης κλπ.
- Οραματισμό σχετικό με τη θεματολογία
- Στοχοθεσία & ασκήσεις δημιουργικής ψυχολογίας που βοηθούν να προγραμματίσουμε εκ νέου το υποσυνείδητό μας, ώστε να κάνουμε πιο υγιείς σκέψεις, να ελέγχουμε περισσότερο τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας και να έχουμε αυτοκυριαρχία
Οι συναντήσεις μας θα έχουν διάρκεια 2 ώρες και θα είναι διαδραστικές, ζητούν επομένως και τη δική σας ενεργό συμμετοχή!
Φόρμα συμμετοχής Breathwork
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους της Πολιτικής Απορρήτου