Ανοιχτή παρουσίαση MCKS Pranic Healing & Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές (audio)

When:
March 30, 2018 @ 7:00 pm – 9:30 pm
2018-03-30T19:00:00+03:00
2018-03-30T21:30:00+03:00
Where:
Yin Yang Balance
Nea Filadelfeia
Greece
Cost:
Free
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
6932 239030

Ανοιχτή παρουσίαση MCKS Pranic Healing & Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές (audio)

Σας περιμένουμε στην ανοιχτή παρουσίαση της μεθόδου MCKS Pranic Healing! Ελάτε να μάθετε τα ωφέλη της συγκεκριμένης θεραπευτικής μεθόδου και πώς μπορείτε να την εντάξετε κι εσείς στη ζωή σας! Εξερευνήστε την επιστήμη του MCKS Pranic Healing και μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τραυματισμούς, πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους κλπ, να ενισχύσετε την ζωτικότητά σας και να νιώθετε υγιείς και ισορροπημένοι. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με την φωνητική καθοδήγηση του Master Choa Kok Sui (audio).

Το Pranic Healing είναι μια μέθοδος ενεργειακής θεραπείας, σχεδιασμένη από τον Master Choa Kok Sui, που βασίζεται στη θεμελιώδη αρχή ότι το σώμα είναι μία οντότητα που κατέχει την έμφυτη ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό της. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται να εξασφαλισθεί και να διατηρηθεί η ισορροπία στο ενεργειακό μας πεδίο. Αποτελεί μια τεκμηριωμένη επιστημονικά μέθοδο η οποία χρησιμοποιεί δοκιμασμένες τεχνικές και πρωτόκολλα που επιτυγχάνουν άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Όλα τα πρωτόκολλα και οι τεχνικές είναι δομημένα με τρόπο που να είναι απολύτως κατανοητά και απλά στην εφαρμογή τους έτσι ώστε οποιοσδήποτε άνω των 16 ετών να μπορεί να το διδαχτεί και να το εφαρμόσει.

Σε αυτήν την παρουσίαση θα:
– Νιώσετε και θα δείτε την ενέργεια!
– Μάθετε πώς να αποβάλετε γρήγορα το στρες μετά από μια κουραστική μέρα
– Καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στο διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές για να
καθαρίσετε το ενεργειακό σας σώμα και να αναζωογονήσετε ολόκληρη την ύπαρξή
σας. Ένας υπέροχος διαλογισμός με πολλαπλά οφέλη που μας δυναμώνει,
καθαρίζει το ενεργειακό μας σώμα και μας δημιουργεί ένα αίσθημα εσωτερικής
ηρεμίας και γαλήνης.

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
693 2239030, Μαρία Καυρολογάκη | www.ananda.gr

Λίγες μέρες μετά, στις 14&15 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Βασικού Επιπέδου για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση του πρώτου επιπέδου και να έχουν τη δυνατότητα της αυτοθεραπείας αλλά και της προσφοράς θεραπειών σε άλλους από κοντά ή και από απόσταση.

*Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Rama Pranic Healing & Arhatic Yoga