Ανοιχτή παρουσίαση MCKS Pranic Healing

When:
January 14, 2017 @ 6:30 pm – 8:30 pm
2017-01-14T18:30:00+02:00
2017-01-14T20:30:00+02:00
Where:
Agni Yoga
Vlachaki 11
Athina 115 25
Greece
Cost:
Free

Το Agni Yoga σε συνεργασία με τον Rama-Pranic Healing παρουσιάζει το σύστημα MCKS Pranic Healing και τα οφέλη του, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

”Θεραπεύοντας τους άλλους θεραπεύουμε και τον εαυτό μας”.

Εξερευνήστε την επιστήμη του MCKS Pranic Healing και μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τραυματισμούς, πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους κλπ, να ενισχύσετε την ζωτικότητά σας και να νιώθετε υγιείς και ισορροπημένοι.

Το Pranic Healing είναι μια μέθοδος ενεργειακής θεραπείας σχεδιασμένη από τον Master Choa Kok Sui που βασίζεται στη θεμελιώδη αρχή ότι το σώμα είναι μία ζωντανή οντότητα που κατέχει την έμφυτη ικανότητα να θεραπεύει τον εαυτό της. Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται να εξασφαλισθεί και να διατηρηθεί ισορροπία στο ενεργειακό μας πεδίο.
Αποτελεί μια τεκμηριωμένη επιστημονικά μέθοδο η οποία χρησιμοποιεί δοκιμασμένες τεχνικές και πρωτόκολλα που επιτυγχάνουν άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα-κάτι που θα επιβεβαιώσετε και εσείς οι ίδιοι στη διάρκεια των δωρεάν θεραπειών που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της παρουσίασης.
Όλα τα πρωτόκολλα και οι τεχνικές είναι δομημένα με τρόπο που να είναι απολύτως κατανοητά και απλά στην εφαρμογή τους έτσι ώστε οποιοσδήποτε άνω των 16 ετών να μπορεί να το διδαχτεί και να το εφαρμόσει.
Σε αυτήν την παρουσίαση θα:
– Νιώσετε και θα δείτε την ενέργεια!
– Μάθετε πώς να αποβάλετε γρήγορα το στρες μετά από μια κουραστική μέρα
– Καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στο διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές για να καθαρίσετε γρήγορα και να αναζωογονήσετε ολόκληρη την ύπαρξή σας.
– Βιώσετε και καλλιεργήσετε την εσωτερική ειρήνη και ηρεμία για να αποκτήσετε περισσότερη διαύγεια και αντοχή ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις
– Θα έχετε πραγματική εμπειρία σύντομων θεραπειών MCKS Pranic Healing

Στο τέλος θα αισθάνεστε ελαφρύτεροι, χωρίς άγχος και γεμάτοι ενέργεια!

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
693 2239030, Μαρία Καυρολογάκη

Αμέσως μία εβδομάδα μετά, 21&22 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Βασικού Επιπέδου για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση του πρώτου επιπέδου και να έχουν τη δυνατότητα προσφοράς θεραπειών σε άλλους αλλά και αυτοθεραπείας.

Πηγή: Rama Pranic Healing