Γνωριμία – Ανοιχτή Παρουσίαση του ‘Κύκλου Συνειδητής Αναπνοής’ με τη Μαρία Καυρολογάκη, Σύμβουλο Συνειδητής Ζωής

When:
November 15, 2019 @ 6:00 pm – 8:00 pm
2019-11-15T18:00:00+02:00
2019-11-15T20:00:00+02:00
Where:
ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ
Λεωφ. Συγγρού 36-38
Αθήνα
Cost:
Free
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030

Γνωριμία – Ανοιχτή Παρουσίαση του ‘Κύκλου Συνειδητής Αναπνοής’
με τη Μαρία Καυρολογάκη, Σύμβουλο Συνειδητής Ζωής

Σας περιμένουμε στην ανοιχτή παρουσίαση της ομάδας αυτογνωσίας & επίγνωσης: ‘Κύκλος Συνειδητής Αναπνοής’, που πρόκειται να ξεκινήσει στις 26/11, στον όμορφο χώρο του ‘Χρυσήνιον’.  Στη συνάντηση αυτή θα έρθουμε σε μία πρώτη επαφή με την πρακτική της Συνειδητής Συνδεδεμένης Αναπνοής, που ουσιαστικά θα χρησιμοποιούμε στις συναντήσεις μας. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την εσωτερική γαλήνη, επίγνωση, αυτοκυριαρχία και άλλα πολλά που μας προσφέρει η σύνδεσή μας με την αναπνοή μας. Παράλληλα, η Μαρία Καυρολογάκη, θα μας παρουσιάσει και άλλες πρακτικές ενεργειακής ψυχολογίας που θα χρησιμοποιούμε στις συναντήσεις μας, ώστε να εξισορροπήσουμε νου, σώμα και πνεύμα, ώστε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι στη ζωή μας!
Περισσότερα για τον ‘Κύκλο Συνειδητής Αναπνοής’ που ξεκινάει στις 26/11 θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/34O1rY0

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/11, στις 6:00μμ στο Χρυσήνιον, Λεωφ. Συγγρού 36-38, Αθήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτηση της θέσης σας:

693 2239030, mkavrologaki@gmail.com

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη:
Η Μαρία Καυρολογάκη εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing (www.ananda.gr) και εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Ζωής (Conscious Life Consultant).
Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες Συνειδητής Αναπνοής και Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας για επίτευξη προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας, συνειδητής ζωής και αυτοκυριαρχίας.
Παράλληλα, συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Ζωής, Ενεργειακής Ψυχολογίας και Ενσυνειδητότητας (Mindfulness) που απευθύνονται σε:
• Ενήλικες που στοχεύουν στην αυτογνωσία και την προσωπική τους εξέλιξη
• Εφήβους (απελευθέρωση άγχους, φοβίας, αποκατάσταση χαμηλής αυτοεκτίμησης, διαχείριση θυμού και επαφή με την εσωτερική τους δύναμη και αξία)
• Γονείς (διαχείριση γονεϊκού ρόλου, προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία)
• Εγκύους (σύνδεση με το μωρό, απελευθέρωση φόβου για τον επικείμενο τοκετό, συνειδητή εγκυμοσύνη, κύηση και τοκετός)
• Παιδιά (επαφή με την αναπνοή μέσω του παιχνιδιού, με ασκήσεις παιδικής γιόγκα και οραματισμού, ενίσχυση της υγιούς αλληλεπίδρασης με άλλα παιδιά, επαφή με το σώμα τους και το περιβάλλον)
• Ζευγάρια (ενσυνειδητότητα και συνειδητή συνύπαρξη, εκπαίδευση στη Συνειδητή Αναπνοή ως μέσο διαχείρισης κρίσης και συνειδητής ζωής)
• Εργαζόμενους (διαχείριση στρες, βελτίωση εργασιακών σχέσεων, σεμινάρια που απευθύνονται στο Top Management για ενσυνειδητότητα, διαχείριση χρονοδιαγράμματος και αποτελεσματικότητα, διαχείριση κρίσης, εκπαίδευση στην Ηγεσία)
Η Μαρία είναι Εκπαιδεύτρια της Ετήσιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: ‘One Year Seminar – Rebirthing Breathwork Training 200h’ του Leonard Orr (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Global Breathing Awareness). Παράλληλα συμμετέχει σε ομιλίες και ημερίδες για τη Συνειδητή Αναπνoή, την Ενσυνειδητότητα (Mindfulness), τη Συνειδητή Ζωή και Αυτοκυριαρχία και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία, την προσωπική μας δύναμη και ευδαιμονία. Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Dr. E. Bach). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσω της οποίας μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές συνειδητών αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους.
Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας και ενσυνειδητότητας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.