Εργαστήριο Συνειδητής Αναπνοής: “Αγκαλιάζω το εσωτερικό μου παιδί”

When:
March 3, 2016 @ 5:00 pm – 8:00 pm
2016-03-03T17:00:00+02:00
2016-03-03T20:00:00+02:00
Where:
Καλλιγνωσία Γνώση & Πράξη
Athinas 5
Iraklio 713 06
Greece
Cost:
30 ευρώ
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, θα βρεθούμε ξανά στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου με τη βοήθεια της Συνειδητής Αναπνοής θα προσεγγίσουμε με αγάπη και κατανόηση το εσωτερικό μας παιδί.Η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο και φυσικό τρόπο για να απελευθερώσετε παλιές υποσυνείδητες πεποιθήσεις και να αισθανθείτε σιγουριά, πίστη και ευχαρίστηση στο σώμα και στην ψυχή σας.
Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, γινόμαστε πιο συνειδητοί και στην καθημερινότητά μας, έχουμε περισσότερη επίγνωση και μπορούμε πλέον με τη δική μας ευθύνη να κινήσουμε τα νήματα της ζωής μας. Αυτό μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας!

Τα πρώτα εντυπώματα που λαμβάνουμε από την περίοδο της κύησης μέχρι και τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής μας, λειτουργούν καθοριστικά για το υπόλοιπο της ζωής μας.
Σε εκείνη την περίοδο λαμβάνουμε αποφάσεις για τη ζωή μας και δομούμε την προσωπικότητά μας, χτίζοντας μια εικόνα για τον εαυτό μας που μας ακολουθεί παντού… σε κάθε βίωμα, στην συναναστροφή μας με τους ανθρώπους, στη συμπεριφορά μας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.
‘Όλοι κρύβουμε μέσα μας τον μικρό μας εαυτό… είναι αυτός που καθορίζει τις αντιδράσεις μας, τις κινήσεις μας, τα συναισθήματά μας, την ιδιοσυγκρασία μας… θεραπεύοντας αυτό το μικρό παιδί φτάνουμε στην ουσία των πραγμάτων, στην αληθινή μας φύση και με την βοήθεια της Συνειδητής Αναπνοής αγγίζουμε την ευδαιμονία!

Χαρακτηριστικά αναφέρει η Elena Tonetti Vladimirova (ιδρυτικό μέλος του διεθνούς οργανισμού Birth Into Being, που στοχεύει στη δημιουργία μιας κοινωνικής δομής βασισμένης στην Αγάπη, τη Συμπόνοια και την Κοινή Λογική):
“Εάν τα πρώτα μας εντυπώματα αποτελούνται από οτιδήποτε άλλο εκτός από αγάπη, τότε αυτό το “οτιδήποτε” αποτυπώνεται στο νευρικό μας σύστημα ως μία πραγματική ερμηνία της αγάπης, ανεξάρτητα από το πόσο επώδυνες μπορεί να ήταν αυτές οι εμπειρίες. Οπότε, σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας υποσυνείδητα ξαναδημιουργούμε αυτές τις συνθήκες και τα συναισθήματα που είχαν αποτυπωθεί στην γέννα και στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, καθώς πέρα από κάθε λογική εξήγηση, αυτή είναι η ζώνη μέσα στην οποία αισθανόμαστε ασφάλεια”

Το εργαστήριο συντονίζει:
Μαρία Καυρολογάκη
Rebirthing Breathwork Coach

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Να έχετε μαζί σας ένα σημειωματάριο, ένα στυλό και μία παιδική σας φωτογραφία έως την ηλικία των 6 ετών.

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ

Πληροφορίες:
693 2239030
info@ananda.gr
www.ananda.gr