Εργαστήριο Συνειδητής Αναπνοής: ‘Αναζητώντας τον Αληθινό μας Εαυτό’

When:
February 7, 2016 @ 11:00 am – 2:00 pm
2016-02-07T11:00:00+02:00
2016-02-07T14:00:00+02:00
Where:
Siddhi Yoga Shala
Paulou Mela ke Dodekanisou
Chaidari 124 61
Greece
Cost:
30 ευρώ + φπα
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030

Η Συνειδητή Αναπνοή αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο και φυσικό τρόπο για να απελευθερώσετε παλιές υποσυνείδητες πεποιθήσεις και να αισθανθείτε σιγουριά, πίστη και ευχαρίστηση στο σώμα και στην ψυχή σας. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, γινόμαστε πιο συνειδητοί και στην καθημερινότητά μας, έχουμε περισσότερη επίγνωση και μπορούμε πλέον με τη δική μας ευθύνη να κινήσουμε τα νήματα της ζωής μας. Αυτό μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας!

Μέσα από το εργαστήριο με θέμα: «Αναζητώντας τον Αληθινό μας εαυτό», και σε συνδυασμό με ήπια πρακτική στη Yoga Asana (και έμφαση στη Satya: φιλαλήθεια) θα βρούμε ποιες είναι αυτές οι πεποιθήσεις που έχουμε υιοθετήσει στην πορεία της ζωής μας, οι οποίες καθορίζουν την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.

Μέσα από αυτό το πρίσμα λαμβάνουμε αποφάσεις ζωής σε επίπεδο προσωπικό, επαγγελματικό, στη σχέση με τους γονείς μας, με τα παιδιά μας… Η ποιότητα της ζωής μας καθορίζεται από την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.. Μία ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μας μπορεί να μας χαρίσει αρμονικές σχέσεις, εσωτερική ηρεμία και προπάντων τη γνώση του δρόμου που έχουμε να ακολουθήσουμε στην πορεία της ζωή μας.

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας, το εργαστήριο έχει μέγιστο αριθμό συμμετοχής: 10 άτομα

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ + φπα

Επικοινωνία:
Μαρία Καυρολογάκη 693 2239030
Μαρία Μαγκανάρη 6975228543

Μαρία Καυρολογάκη – βιογραφικό σημείωμα
Η Μαρία εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda-Energy Healing & Bodywork, όπου εργάζεται ως Θεραπεύτρια και Σύμβουλος Ενεργειακής Ψυχολογίας. Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι η Συνειδητή Αναπνοή (Rebirthing Breathwork), το MCKS Pranic Healing και η Ανθοθεραπεία.
Αρχικά σπούδασε Λογιστική & Πληροφοριακά Συστήματα Διοικήσεως (Accounting & Management Information Systems) και τον περισσότερο καιρό εργάστηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας στην Οικονομική Διεύθυνση πολυεθνικής εταιρίας.
Η ανάγκη της να συμβάλλει στη χαρά και την καλή υγεία των ανθρώπων και η μεγάλη της επιθυμία για εσωτερική γαλήνη και ποιότητα ζωής μέσα από την προσφορά και τη θεραπεία, την οδήγησαν το 2011 στο MCKS Pranic Healing & την Arhatic Yoga. Ολοκλήρωσε τα σεμινάρια βασικού και προχωρημένου επιπέδου αλλά και ανώτερα σεμινάρια και σύντομα θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Πιστοποιημένους Pranic Healers.
Στην περίοδο της 2ης εγκυμοσύνης της, το 2011-2012 ήρθε σε επαφή με την Συνειδητή Αναπνοή (Rebirthing Breathwork) και βίωσε σε προσωπικό επίπεδο τα ευεργετικά οφέλη της συγκεκριμένης πρακτικής για τη μητέρα αλλά και το μωρό. Μελέτησε την πρακτική αυτή στην OM-Oriental Medicine & Shiatsu Training Center και ακολουθώντας την απαιτούμενη εκπαίδευση εργάζεται ως Rebirthing Breathwork Coach. Μέσα από τη μέθοδο της Συνειδητής Αναπνοής συντονίζει ομαδικά εργαστήρια, πραγματοποιεί ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες για εγκύους, συνειδητή γέννα, θεραπεία ζευγαριών, διαχείριση στρες εργαζομένων και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.
Το 2013 και 2014 σπούδασε στην NHS Ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Bach και τα ιάματα Flower Essence Society. Τα ανθοϊάματα είναι φυσικά αποστάγματα λουλουδιών που προάγουν την ψυχική υγεία και βοηθούν να καταπολεμήσουμε απαλά αλλά αποτελεσματικά, φοβίες, κρίσεις πανικού, αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, έλλειψη συγκέντρωσης κλπ.