Εργαστήριο Συνειδητής Αναπνοής: “Μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου”

When:
December 8, 2018 @ 3:00 pm – 5:00 pm
2018-12-08T15:00:00+02:00
2018-12-08T17:00:00+02:00
Where:
Anahata Shuddhi
Emiliou Veaki 36
Peristeri 121 34
Greece
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
6932239030

Σας περιμένουμε στο δίωρο Εργαστήριο Συνειδητής Αναπνοής με την Μαρία Καυρολογάκη στις 8/12/18 με θέμα: “Μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου”.
Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα επικεντρωθούμε στη δύναμη της Αγάπης που μας βοηθά να έχουμε εσωτερική ηρεμία και χαρά στη ζωή μας. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, επίγνωση αναπνοής και τεχνικές ενεργειακής ψυχοθεραπείας, θα έχουμε όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να απελευθερώσουμε από το σύστημά μας ό,τι μας μπλοκάρει και μας ακινητοποιεί. Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας, μπορούμε στη συνέχεια να αγαπήσουμε και τους άλλους ανθρώπους. Αντιλαμβανόμαστε τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ μας καθώς αλληλεπιδρούμε και μοιραζόμαστε εμπειρίες, συναισθήματα, συμπεριφορές. Μόλις καταφέρουμε να αποδεχτούμε και να εγκρίνουμε τον εαυτό μας είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ίδιο και με το περιβάλλον μας. Τη στιγμή που θα επιτρέψουμε στην ενέργεια της Αγάπης να διαχυθεί στο σύστημά μας θα είμαστε σε θέση να τη διοχετεύσουμε παντού γύρω μας. Η επίγνωσή μας στην Συνειδητή Αναπνοή θα μας βοηθήσει να είμαστε γειωμένοι στο ‘εδώ και τώρα’ και θα μας χαρίσει την ουσιαστική επαφή με τον εαυτό μας που τόσο έχουμε ανάγκη.

Μαρία Καυρολογάκη – Βιογραφικό Σημείωμα
Η Μαρία Καυρολογάκη εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing (www.ananda.gr), όπου εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Αναπνοής & Συνειδητής Ζωής (Breath&Life Mastery Consultant).
Είναι Εκπαιδεύτρια του Eτήσιου Προγράμματος ‘Breath&Life Mastery Training’ του Leonard Orr (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International και τον Οργανισμό Global Breathing Awareness).
Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες Συνειδητής Αναπνοής και Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας για επίτευξη προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας, συνειδητής ζωής και αυτοκυριαρχίας.

Παράλληλα, συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Αναπνοής και Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας, που απευθύνονται σε:
– Ενήλικες που στοχεύουν στην αυτογνωσία και την προσωπική τους εξέλιξη
– Εφήβους (απελευθέρωση άγχους, φοβίας, αποκατάσταση χαμηλής αυτοεκτίμησης, διαχείριση θυμού και επαφή με την εσωτερική τους δύναμη και αξία)
– Γονείς (διαχείριση γονεϊκού ρόλου, προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία)
– Εγκύους (σύνδεση με το μωρό, απελευθέρωση φόβου για τον επικείμενο τοκετό, συνειδητή εγκυμοσύνη, κύηση και τοκετός)
– Παιδιά (επαφή με την αναπνοή μέσω του παιχνιδιού, με ασκήσεις παιδικής γιόγκα και οραματισμό, υγιής αλληλεπίδραση με άλλα παιδιά, επαφή με το σώμα τους και το περιβάλλον)
– Ζευγάρια (ενσυνειδητότητα και συνειδητή συνύπαρξη, εκπαίδευση στη Συνειδητή Αναπνοή ως μέσο διαχείρισης κρίσης)
– Εργαζόμενους (διαχείριση στρες, βελτίωση εργασιακών σχέσεων, σεμινάρια που απευθύνονται στο Top Management για ενσυνειδητότητα, διαχείριση χρονοδιαγράμματος και αποτελεσματικότητα, διαχείριση κρίσης, εκπαίδευση στην Ηγεσία)

Η Μαρία παράλληλα συμμετέχει σε ομιλίες και ημερίδες για τη Συνειδητή Αναπνοή, την Ενσυνειδητότητα (Mindfulness), τη Συνειδητή Ζωή και Αυτοκυριαρχία και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία, την προσωπική μας δύναμη και ευδαιμονία.

Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Dr. E. Bach, Flower Essence Society). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσω της οποίας μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές συνειδητών αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους.
Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας και ενδυνειδητότητας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.