Εργαστήρι Συνειδητής Αναπνοής: “Αγαπώ & φροντίζω το σώμα μου”

When:
May 19, 2017 @ 7:00 pm – 8:30 pm
2017-05-19T19:00:00+03:00
2017-05-19T20:30:00+03:00
Where:
Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής
Leof. Saronidas 44
Saronikos 190 13
Greece
Cost:
15 ευρώ + φπα
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030

Στον φιλόξενο χώρο του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής θα γνωρίσουμε ένα σεμινάριο τελείως διαφορετικό και ταυτόχρονα τόσο … χορταστικό και ευεργετικό.
Ελάτε να αναπνεύσουμε μαζί υπό την καθοδήγηση της γλυκιάς Μαρίας Καυρολογάκη.

Σας περιμένουμε σε ένα εργαστήριο συνειδητής αναπνοής, όπου θα βιώσουμε αγάπη για το σώμα μας, αγάπη για τον εαυτό μας. Θα μάθουμε τεχνικές που μας βοηθούν να ενισχύσουμε την φροντίδα προς το σώμα μας και μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον θα μάθουμε ασκήσεις αναπνοών που μας βοηθούν να παραμένουμε ήρεμοι κάτω από στρεσογόνες και δύσκολες συνθήκες Το άγχος και το στρες είναι σημαντικοί παράγοντες που μας οδηγούν στην πολυφαγία. Η ανησυχία και οι αρνητικές σκέψεις επίσης συμβάλλουν στην κακή διαχείριση του σώματός μας, καθώς πολλές φορές βρίσκουμε ικανοποίηση στην κατανάλωση τροφής , συνήθως ανθυγιεινής. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα μάθετε τεχνικές αναπνοών που σας βοηθούν να έχετε εσωτερική ηρεμία και καθαρό μυαλό ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα κάθε πρόκληση που μπορεί να σας παρουσιαστεί.
Η συνειδητή αναπνοή μάς βοηθά να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και μας χαρίζει εσωτερική ηρεμία, γαλήνη και χαρά. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, αποβάλλουμε από το σύστημά μας ό,τι μας μπλοκάρει και μας ακινητοποιεί. Καθαρίζουμε το ενεργειακό μας σώμα καθώς η ζωτική ενέργεια κυκλοφορεί μέσα μας πιο ελεύθερα και μας τονώνει. Όταν καταφέρουμε να κυριαρχήσουμε στην αναπνοή μας, όταν μάθουμε να αναπνέουμε με επίγνωση, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε.

Το εργαστήριο συντονίζει:
Μαρία Καυρολογάκη
Breath Awareness Coach