Εργαστήρι Συνειδητής Αναπνοής: “Απελευθερώνοντας την ιδέα του φόβου”

When:
May 14, 2016 @ 5:00 pm – 8:00 pm
2016-05-14T17:00:00+03:00
2016-05-14T20:00:00+03:00
Where:
Anahata Shuddhi
Emiliou Veaki 36
Peristeri 121 34
Greece
Cost:
30 ευρώ
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030

Το Σάββατο 14 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μας το εργαστήριο Συνειδητής Αναπνοής με τίτλο: «Απελευθερώνοντας την ιδέα του φόβου». Με σύμμαχο την Αναπνοή μας και με την βοήθεια τεχνικών που μας βοηθούν να αποβάλλουμε πεποιθήσεις και να έρθουμε πιο κοντά στην αληθινή μας φύση, θα προσεγγίσουμε ένα θέμα που μας αφορά όλους και μας δυσκολεύει να είμαστε χαρούμενοι και ελεύθεροι! Ζώντας μέσα σε καθεστώς φόβου, χάνουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και επιλέγουμε κάθε είδους ‘δεκανίκια’ για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες της καθημερινότητας, πιστεύοντας ότι μόνοι είμαστε αδύναμοι.
Η πρακτική της Συνειδητής Αναπονοής αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο και φυσικό τρόπο για να απελευθερώσετε παλιές υποσυνείδητες πεποιθήσεις και να αισθανθείτε σιγουριά, πίστη και ευχαρίστηση στο σώμα και στην ψυχή σας.
Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, γινόμαστε πιο συνειδητοί και στην καθημερινότητά μας, έχουμε περισσότερη επίγνωση και μπορούμε πλέον με τη δική μας ευθύνη να κινήσουμε τα νήματα της ζωής μας. Αυτό μας δίνει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας!

Το εργαστήριο συντονίζει:
Μαρία Καυρολογάκη
Rebirthing Breathwork Coach

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ + φπα

Πληροφορίες:
693 2239030
info@ananda.gr
www.ananda.gr

Μαρία Καυρολογάκη – βιογραφικό σημείωμα
Η Μαρία εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda-Energy Healing & Bodywork, όπου εργάζεται ως Θεραπεύτρια και Σύμβουλος Ενεργειακής Ψυχολογίας. Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι η Συνειδητή Αναπνοή (Rebirthing Breathwork), το MCKS Pranic Healing και η Ανθοθεραπεία.
Αρχικά σπούδασε Λογιστική & Πληροφοριακά Συστήματα Διοικήσεως (Accounting & Management Information Systems) και τον περισσότερο καιρό εργάστηκε ως ιδιαιτέρα γραμματέας στην Οικονομική Διεύθυνση πολυεθνικής εταιρίας.
Η ανάγκη της να συμβάλλει στη χαρά και την καλή υγεία των ανθρώπων και η μεγάλη της επιθυμία για εσωτερική γαλήνη και ποιότητα ζωής μέσα από την προσφορά και τη θεραπεία, την οδήγησαν το 2011 στο MCKS Pranic Healing & την Arhatic Yoga. Ολοκλήρωσε τα σεμινάρια βασικού και προχωρημένου επιπέδου αλλά και ανώτερα σεμινάρια και σύντομα θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Πιστοποιημένους Pranic Healers.
Στην περίοδο της 2ης εγκυμοσύνης της, το 2011-2012 ήρθε σε επαφή με την Συνειδητή Αναπνοή (Rebirthing Breathwork) και βίωσε σε προσωπικό επίπεδο τα ευεργετικά οφέλη της συγκεκριμένης πρακτικής για τη μητέρα αλλά και το μωρό. Μελέτησε την πρακτική αυτή στην OM-Oriental Medicine & Shiatsu Training Center και ακολουθώντας την απαιτούμενη εκπαίδευση εργάζεται ως Rebirthing Breathwork Coach. Μέσα από τη μέθοδο της Συνειδητής Αναπνοής συντονίζει ομαδικά εργαστήρια, πραγματοποιεί ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες για εγκύους, συνειδητή γέννα, θεραπεία ζευγαριών, διαχείριση στρες εργαζομένων και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.
Το 2013 και 2014 σπούδασε στην NHS Ανθοθεραπεία με τα ιάματα του Bach και τα ιάματα Flower Essence Society. Τα ανθοϊάματα είναι φυσικά αποστάγματα λουλουδιών που προάγουν την ψυχική υγεία και βοηθούν να καταπολεμήσουμε απαλά αλλά αποτελεσματικά, φοβίες, κρίσεις πανικού, αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, έλλειψη συγκέντρωσης κλπ