Σεμινάριο Rebirthing Breathwork “Προσωπικό Ψέμα & Αιώνιος Νόμος”

When:
November 10, 2018 @ 12:00 pm – November 11, 2018 @ 5:00 pm
2018-11-10T12:00:00+02:00
2018-11-11T17:00:00+02:00
Where:
Yin Yang Balance
Savva Stamatiadi 38
Nea Filadelfia 143 41
Greece
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
6932 239030

Σας περιμένουμε στο διήμερο Σεμινάριο Rebirthing Breathwork & Breath Mastery, με την Μαρία Καυρολογάκη, το Σάββατο και την Κυριακή 10&11 Νοεμβρίου.
Η Συνειδητή Αναπνοή με την πρακτική του Rebirthing Breathwork είναι μία απελευθερωτική διαδικασία που σας βοηθά θα έρθετε πιο κοντά στην Αληθινή σας Υπόσταση, να ανακαλύψετε πτυχές της συνειδητότητάς σας που μέχρι τώρα αγνοούσατε!
Mε την βοήθεια της Συνειδητής Συνεχόμενης Αναπνοής (Rebirthing Breathwork), δημιουργικών ασκήσεων, οραματισμού, διαλογισμού και ενεργειακής ψυχολογίας, αποκτάμε επίγνωση της ύπαρξής μας και ενσυνειδητότητα. Θα διδαχθείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρνητικές αποφάσεις και μοτίβα σκέψης που λάβατε σε κάθε ηλικία, αφήνοντας πίσω εσωτερικά μπλοκαρίσματα που σαμποτάρουν τη ζωή σας. Αυτή τη φορά, με μία πιο καθαρή ματιά, με θάρρος και αγάπη, επιλέγουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε και ανακαλύπτουμε τρόπους για να υλοποιήσουμε ό,τι επιθυμούμε. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, μαθαίνουμε να ζούμε συνειδητά, μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε συνειδητά και να δρούμε με επίγνωση και αυτογνωσία. Παύουμε να είμαστε θύματα των άλλων και επιλέγουμε να ζούμε με γνώμονα την αγάπη, την προσφορά, το μοίρασμα, την αυτοκυριαρχία!

Το συγκεκριμένο Σεμινάριο αποτελεί την 1η Ενότητα του Ετήσιου Σεμιναρίου “Breath & Life Mastery Training” που ολοκληρώνεται σε 9 ενότητες, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας ‘Rebirthing Breathwork & Breath Mastery’ Μαρίας Καυρολογάκη, και έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International (την επίσημη Σχολή Rebirthing Breathwork του Leonard Orr).
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε ως αυτοτελές σεμινάριο είτε συνολικά καλύπτοντας όλες τις ενότητες. Σε κάθε ενότητα δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίου:
“Προσωπικό Ψέμα & Αιώνιος Νόμος: Ανακαλύπτω και μετουσιώνω την πιο περιοριστική σκέψη, πεποίθηση, συναίσθημα που έχω για τον εαυτό μου!”
– Τι είναι το Rebirthing Breathwork & Breath Mastery?
– Η επιστήμη της αλλαγής του Νου: δουλεύοντας την σκέψη με
Θετικές Δηλώσεις
– Προσωπικό Ψέμα & Αιώνιος Νόμος: ανακαλύψτε την βαθύτερη
αρνητική σκέψη που έχετε για τον εαυτό σας, η οποία
επαναλαμβανόμενα σαμποτάρει τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο
– Τα 15 μεγάλα τραύματα: πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση;
Ιστορία του Rebirthing Breathwork
– Πρακτική Συνεδρίας Συνειδητής Αναπνοής (Rebirthing Breathwork)
– Επίγνωση Αναπνοής – ενσυνειδητότητα

Επικοινωνία για την κράτηση της θέσης σας:
Μαρία Καυρολογάκη – 6932 239030 – info@ananda.gr – www.ananda.gr
Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ: goo.gl/vqUukP

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη:
Η Μαρία εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing, όπου εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Αναπνοής (Breathing Coach) και Ενεργειακή Θεραπεύτρια. Είναι επίσης Εκπαιδεύτρια (Instructor) του ετήσιου Προγράμματος ‘Breath Mastery & Life Mastery Training’ (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Global Breathing Awareness. Συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Αναπνοής, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες προσωπικής εξέλιξης, ατομικές συνεδρίες και ομαδικά εργαστήρια για εγκύους, θεραπεία ζευγαριών, διαχείριση στρες εργαζομένων και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία.
Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Bach, Flower Essence Society κλπ). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσα από την οποία μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους. Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.