Σεμινάριο Rebirthing Breathwork: “Προσωπικό ψέμα & αιώνιος Νόμος” Ενότητα 1

When:
October 21, 2017 @ 12:00 pm – October 22, 2017 @ 8:00 pm
2017-10-21T12:00:00+03:00
2017-10-22T20:00:00+03:00
Where:
Yin Yang Balance
Savva Stamatiadi 38
Nea Filadelfia
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
693 2239030

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και χωρίζεται σε 9 ενότητες, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μεμονωμένα εάν ενδιαφέρεστε να έρθετε για λιγότερες ημέρες ή σας ενδιαφέρει συγκεκριμένη θεματολογία.

Θελήσατε ποτέ να δείτε με σοβαρότητα την προσωπική σας εξέλιξη; Να προκαλέσετε τον εαυτό σας να αγγίξει δυνατότητες που ποτέ δεν πιστεύατε ότι είχατε; Να μάθετε ποιοι είστε, ποιοι ήσασταν και ποιοι μπορείτε να γίνετε και να τα αγαπήσετε όλα έτσι κι αλλιώς; ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ;
Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ… και επιπλέον θα γίνετε επαγγελματίας Rebirthing Breathworker.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση της Διεθνώς Αναγνωρισμένης Breathmaster, Κάτια Μπουστάνη και της Εκπαιδεύτριας Rebirthing Breathwork & Breath Mastery Μαρίας Καυρολογάκη, που έχουν εγκριθεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International (την επίσημη Σχολή Rebirthing του Leonard Orr) και τον Οργανισμό Global Breathing Awareness.

Κάθε ενότητα συμπεριλαμβάνει Συνεδρίες Rebirthing και Δημιουργικές Ασκήσεις που θα σας στρέψουν μέσα στον Εαυτό σας και θα ανακαλύψετε τις πιο βαθιές Αλήθειες. Θα διδαχθείτε επίσης τρόπους και θα σας δωθούν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ανακαλύψετε και να ξεπεράσετε τις αρνητικές αποφάσεις / μοτίβα σκέψης που λάβατε σε κάθε ηλικία. Θα ενδυναμωθείτε ώστε να τα αλλάξετε όλα αυτά και να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας.

Ενότητα 1
21/10/2017
22/10/2017
Τι είναι το Rebirthing Breathwork & Breath Mastery?
Η επιστήμη της αλλαγής του Νου: δουλεύοντας την σκέψη με Θετικές Δηλώσεις
Προσωπικό Ψέμα και Αιώνιος Νόμος: ανακαλύψτε την βαθύτερη αρνητική σκέψη που έχετε για τον εαυτό σας και η οποία επαναλαμβανόμενα σαμποτάρει τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο
Τα 15 μεγάλα τραύματα: πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση;
Ιστορία του Rebirthing Breathwork

Δείτε όλο το σεμινάριο εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες για το Breath Mastery και την Κάτια Μπουστάνη απευθυνθείτε στην διεύθυνση: www.globalbreathingawareness.com
Για πληροφορίες σχετικά με το Rebirthing Breathwork και την Μαρία Καυρολογάκη, απευθυνθείτε στην διεύθυνση: www.ananda.gr

Σχετικά με την Κάτια Μπουστάνη:
Προωθεί την Συνειδητή Ζωή για έναν και για όλους με Αλήθεια, Απλότητα και Αγάπη. Master θεραπεύτρια, η Κάτια ενδυναμώνει ανθρώπους και τους βοηθά να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από τη δουλειά της ως Life Mastery Coach and Breathing Coach για περισσότερα από 10 χρόνια. Σε νεαρή ηλικία, η Κάτια σπούδασε Ψυχολογία στο U.N.S.W. στο Sydney, της Αυστραλίας. Ακολουθώντας την ανακάλυψή της σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η Αναπνοή για την μεταμόρφωση, σπούδασε και διοργάνωσε σεμινάρια με τους μεγαλύτερους Master του κόσμου στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Η Κάτια για χρόνια μελέτησε διάφορες τεχνικές Αναπνοής (Breathwork) και κατέχει μία λίστα από πιστοποιητικά στον συγκεκριμένο τομέα.
Το 2013 απονεμήθηκε στην Κάτια από τον Οργανισμό Rebirthing International o τίτλος της Breath Master & Master Trainer. Είναι μία από τους 10 συνολικά αναγνωρισμένους Rebirthers παγκοσμίως από την επίσημη Σχολή του Leonard Orr.
Η Κάτια ενθαρρύνει την αυτό-βελτίωση και είναι αφοσιωμένη στην βοήθεια των ανθρώπων που θέλουν να φτάσουν στη μέγιστη δυνατότητά τους, κυριαρχώντας στο Νου και στην Αναπνοή – ενώ ταυτόχρονα σέβεται απόλυτα τις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη:
Η Μαρία εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing|Yoga|Bodywork, όπου εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Αναπνοής (Breathing Coach) και ενεργειακή θεραπεύτρια. Είναι επίσης Εκπαιδεύτρια του ετήσιου Προγράμματος Breath Mastery & Life Mastery Training (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International). Συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Αναπνοής, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες προσωπικής εξέλιξης, ατομικές συνεδρίες και ομαδικά εργαστήρια για εγκύους, θεραπεία ζευγαριών, διαχείριση στρες εργαζομένων και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία.
Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Bach, Flower Essence Society κλπ). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσα από την οποία μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους. Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση