Συνειδητή σύλληψη, εγκυμοσύνη & γέννα, Το τραύμα της γέννησης

When:
December 15, 2018 @ 12:00 pm – December 16, 2018 @ 5:00 pm
2018-12-15T12:00:00+02:00
2018-12-16T17:00:00+02:00
Where:
yin yang balance
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
6932 239030

Σας περιμένουμε στο διήμερο Σεμινάριο Rebirthing Breathwork: “Συνειδητή Σύλληψη – Συνειδητή Εγκυμοσύνη – Συνειδητή Γέννα”, με την Μαρία Καυρολογάκη, το Σάββατο και την Κυριακή 15&16 Δεκεμβρίου.
Η Συνειδητή Αναπνοή με την πρακτική του Rebirthing Breathwork είναι μία απελευθερωτική διαδικασία που σας βοηθά θα έρθετε πιο κοντά στην Αληθινή σας Υπόσταση, να ανακαλύψετε πτυχές της συνειδητότητάς σας που μέχρι τώρα αγνοούσατε!
Mε την βοήθεια της Συνειδητής Συνεχόμενης Αναπνοής (Rebirthing Breathwork), δημιουργικών ασκήσεων, οραματισμού, διαλογισμού και ενεργειακής ψυχολογίας, αποκτάμε επίγνωση της ύπαρξής μας και ενσυνειδητότητα. Θα διδαχθείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρνητικές αποφάσεις και μοτίβα σκέψης που λάβατε σε κάθε ηλικία, αφήνοντας πίσω εσωτερικά μπλοκαρίσματα που σαμποτάρουν τη ζωή σας. Αυτή τη φορά, με μία πιο καθαρή ματιά, με θάρρος και αγάπη, επιλέγουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε και ανακαλύπτουμε τρόπους για να υλοποιήσουμε ό,τι επιθυμούμε. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, μαθαίνουμε να ζούμε συνειδητά, μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε συνειδητά και να δρούμε με επίγνωση και αυτογνωσία. Παύουμε να είμαστε θύματα των άλλων και επιλέγουμε να ζούμε με γνώμονα την αγάπη, την προσφορά, το μοίρασμα, την αυτοκυριαρχία!

Το συγκεκριμένο Σεμινάριο αποτελεί την 2η ενότητα του Ετήσιου Σεμιναρίου “Breath & Life Mastery Training” που ολοκληρώνεται σε 9 ενότητες, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας Συνειδητής Αναπνοής & Αυτοκυριαρχίας (Rebirthing Breathwork), Μαρίας Καυρολογάκη, και έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International (την επίσημη Σχολή Rebirthing Breathwork του Leonard Orr) και τον Οργανισμό Global Breathing Awareness.
Δείτε την εκδήλωση ολόκληρου του σεμιναρίου εδώ: goo.gl/u5i3nm
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε ως αυτοτελές σεμινάριο είτε συνολικά καλύπτοντας όλες τις ενότητες. Σε κάθε ενότητα δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίου:
“Συνειδητή σύλληψη, εγκυμοσύνη & γέννα, Το τραύμα της γέννησης”
– Πρόσβαση σε προγεννητικά στάδια της Συνειδητότητας
– Ανακαλύψτε το δικό σας σενάριο Γέννησης
– Μάθετε τι αποφάσεις λάβατε σε αυτό το στάδιο οι οποίες
σχετίζονται με τις βασικές σας σκέψεις και το κυτταρικό σας
αποτύπωμα.
– Η επιστήμη της αλλαγής του Νου: δουλεύοντας τη σκέψη με
Θετικές Δηλώσεις
– Πρακτική Συνεδρίας Συνειδητής Αναπνοής (Rebirthing Breathwork)
– Επίγνωση Αναπνοής – ενσυνειδητότητα

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου:
Σάββατο 15/12: 12:00-8:00μμ
Κυριακή 16/12: 9:30-5:30μμ

Κόστος: 230 ευρώ + φπα
Early Bird για κρατήσεις έως 30/11: 200 ευρώ + φπα

Επικοινωνία για την κράτηση της θέσης σας:
Μαρία Καυρολογάκη – 6932 239030 – info@ananda.gr – www.ananda.gr

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη:
Μαρία Καυρολογάκη – Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαρία Καυρολογάκη εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing (www.ananda.gr), όπου εργάζεται ως Σύμβουλος Συνειδητής Αναπνοής & Συνειδητής Ζωής (Conscious Breath&Life Consultant).
Είναι Εκπαιδεύτρια του Eτήσιου Προγράμματος ‘Breath&Life Mastery Training’ του Leonard Orr (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International).
Πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες Συνειδητής Αναπνοής και Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας για επίτευξη προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας, συνειδητής ζωής και αυτοκυριαρχίας.
Παράλληλα, συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Αναπνοής και Ενεργειακής Ψυχοθεραπείας, που απευθύνονται σε:
– Ενήλικες που στοχεύουν στην αυτογνωσία και την προσωπική τους εξέλιξη
– Εφήβους (απελευθέρωση άγχους, φοβίας, αποκατάσταση χαμηλής αυτοεκτίμησης, διαχείριση θυμού και επαφή με την εσωτερική τους δύναμη και αξία)
– Γονείς (διαχείριση γονεϊκού ρόλου, προσωπική εξέλιξη και αυτογνωσία)
– Εγκύους (σύνδεση με το μωρό, απελευθέρωση φόβου για τον επικείμενο τοκετό, συνειδητή εγκυμοσύνη, κύηση και τοκετός)
– Παιδιά (επαφή με την αναπνοή μέσω του παιχνιδιού, με ασκήσεις παιδικής γιόγκα και οραματισμό, υγιής αλληλεπίδραση με άλλα παιδιά, επαφή με το σώμα τους και το περιβάλλον)
– Ζευγάρια (ενσυνειδητότητα και συνειδητή συνύπαρξη, εκπαίδευση στη Συνειδητή Αναπνοή ως μέσο διαχείρισης κρίσης)
– Εργαζόμενους (διαχείριση στρες, βελτίωση εργασιακών σχέσεων, σεμινάρια που απευθύνονται στο Top Management για ενσυνειδητότητα, διαχείριση χρονοδιαγράμματος και αποτελεσματικότητα, διαχείριση κρίσης, εκπαίδευση στην Ηγεσία)
Η Μαρία παράλληλα συμμετέχει σε ομιλίες και ημερίδες για τη Συνειδητή Αναπνοή, την Ενσυνειδητότητα (Mindfulness), τη Συνειδητή Ζωή και Αυτοκυριαρχία και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία, την προσωπική μας δύναμη και ευδαιμονία.
Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Dr. E. Bach, Flower Essence Society). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσω της οποίας μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές συνειδητών αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους. Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας και ενδυνειδητότητας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.