Breath&Life Mastery Training

When:
November 10, 2018 @ 12:00 pm
2018-11-10T12:00:00+02:00
2018-11-10T12:30:00+02:00
Contact:
Μαρία Καυρολογάκη
6932239030

Breath & Life Mastery Training (Rebirthing Breathwork Training)

Σας περιμένουμε στον νέο κύκλο του Ετήσιου Σεμιναρίου Rebirthing Breathwork που ξεκινά τον Οκτώβρη 2018 και ολοκληρώνεται σε 9 ενότητες!
Αποφασίστε κι εσείς να κρατήσετε τα ηνία της ζωής σας και μάθετε τρόπους για να το πετύχετε! Η επαφή με την Αναπνοή και η επίγνωση που αποκτάτε μέσα από αυτή, θα σας συντροφεύει για όλη σας τη ζωή! Πρόκειται για ένα σεμινάριο αυτογνωσίας και ενεργειακής ψυχολογίας που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε!
Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο σεμινάριο μαθαίνουμε να είμαστε στη δύναμή μας και να αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ζωής μας.
Κάθε ενότητα αγγίζει τα εξελικτικά στάδια της ζωής μας και με την βοήθεια της Αναπνοής (Rebirthing), δημιουργικών ασκήσεων, οραματισμού, διαλογισμού και ενεργειακής ψυχολογίας, φωτίζουμε τραυματισμένα και ξεχασμένα κομμάτια του εαυτού μας, σε ένα περιβάλλον ασφαλές για όλους. Θα διδαχθείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρνητικές αποφάσεις και μοτίβα σκέψης που λάβατε σε κάθε ηλικία, αφήνοντας πίσω εσωτερικά μπλοκαρίσματα που σαμποτάρουν τη ζωή σας. Αυτή τη φορά, με μία πιο καθαρή ματιά, με θάρρος και αγάπη, επιλέγουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε και ανακαλύπτουμε τρόπους για να υλοποιήσουμε ό,τι επιθυμούμε. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, μαθαίνουμε να ζούμε συνειδητά, μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε συνειδητά και να δρούμε με επίγνωση και αυτογνωσία. Σταματάμε να είμαστε θύματα των άλλων και επιλέγουμε να ζούμε με γνώμονα την αγάπη, την προσφορά, το μοίρασμα, την αυτοκυριαρχία!
Παράλληλα με την προσωπική σας εξέλιξη, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την συγκεκριμένη πρακτική, αναλαμβάνοντας να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους να εξελιχθούν όπως εσείς, συντονίζοντάς τους σε ατομικές συνεδρίες ή εργαστήρια.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 1 έτους πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας ‘Rebirthing Breathwork & Breath Mastery’ Μαρίας Καυρολογάκη, και έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Rebirthing Breathwork International (την επίσημη Σχολή Rebirthing του Leonard Orr).

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίου:
Ενότητα 1
10/11/2018
11/11/2018
Τι είναι το Rebirthing Breathwork & Breath Mastery?
Η επιστήμη της αλλαγής του Νου: δουλεύοντας την σκέψη με Θετικές Δηλώσεις
Προσωπικό Ψέμα και Αιώνιος Νόμος: ανακαλύψτε την βαθύτερη αρνητική σκέψη που έχετε για τον εαυτό σας και η οποία επαναλαμβανόμενα σαμποτάρει τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο
Τα 15 μεγάλα τραύματα: πώς φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση;
Ιστορία του Rebirthing Breathwork

Ενότητα 2
14/12/2018
15/12/2018
Συνειδητή Σύλληψη
Συνειδητή Εγκυμοσύνη
Συνειδητή Γέννα
Πρόσβαση σε προγεννητικά στάδια της Συνειδητότητας
Ανακαλύψτε το δικό σας σενάριο Γέννησης
Μάθετε τι αποφάσεις λάβατε σε αυτό το στάδιο οι οποίες σχετίζονται με τις βασικές σας σκέψεις και το κυτταρικό σας αποτύπωμα.

Ενότητα 3
18/1/2019
19/1/2019
Νεογέννητο: 0 έως 9 μηνών
Νήπιο: 9 μηνών έως 3 ετών
Ανακαλύψτε τον πυρήνα των εξαρτητικών σας μοτίβων και βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην προσκόλληση και στην μη προσκόλληση…

Ενότητα 4
9/2/2019
10/2/2019
Εσωτερικό παιδί Προσχολική ηλικία: 3 έως 7 ετών
Εσωτερικό παιδί: 7 έως 11 ετών
Σύνδρομο Απόρριψης από τους γονείς
Το τραύμα του Σχολείου
Το τραύμα της Θρησκείας

Ενότητα 5
2/3/2019
3/3/2019
Εσωτερικό παιδί στην εφηβεία: 11 έως 18 ετών
Κάνοντας ειρήνη με τον εσωτερικό σας έφηβο
Ολοκληρώνοντας έναν ενεργειακό κύκλο
Εκπαίδευση στην Αναπνοή
Λεπτοφυής προσέγγιση της Αναπνοής και η σημασία της

Ενότητα 6
6/4/2019
7/4/2019
Πώς να γίνετε Υγιής Ενήλικας
Συγχώρεση
Ενώνοντας τα κομμάτια του πάζλ
Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά σας συναισθήματα όπως θυμός/φόβος/αμφιβολία
Συνεδρία Rebirthing Breathwork με ανοιχτά τα μάτια
Πρακτική μπροστά σε καθρέφτη

Ενότητα 7
11/5/2019
12/5/2019
Συνείδηση Ευημερίας
Δημιουργώντας τη ζωή που θέλετε
Ξεπερνώντας τις περιοριστικές σκέψεις και τα μοτίβα που σαμποτάρουν την ευημερία σας

Ενότητα 8
8/6/2019
9/6/2019
Εκπαίδευση στην Ηγεσία
Πώς να γίνετε ο Θεϊκός Εαυτός σας
Πώς να συνδεθείτε με την Άπειρη Ευφυΐα, την Άπειρη Δημιουργικότητα και την Άπειρη Υλοποίηση

Ενότητα 9
22/6/2019
23/6/2019
Φυσική Αθανασία και Πνευματική Κάθαρση με τα Στοιχεία
Ξεπερνώντας την Ασυνείδητη Τάση για Θάνατο
Μαθαίνοντας να χρησιμοποιείτε τα Στοιχεία: Γη, Αέρας, Νερό και Αγάπη
Πώς θα έχετε πρόσβαση σε Πνευματικές Συνθήκες και Πνευματική Διαφώτιση

Για περισσότερες πληροφορίες για το Rebirthing Breathwork και το Breath Mastery, απευθυνθείτε: www.ananda.gr

Για να κλείσετε τη θέση σας ή για να λάβετε την έκπτωση της έγκαιρης κράτησης ή για να σχεδιάσουμε ένα πακέτο πληρωμής, επικοινωνήστε με την Maria Kavrologaki στο Facebook ή στο mkavrologaki@gmail.com και στο +30 693 2239030.

Σχετικά με την Μαρία Καυρολογάκη:
Η Μαρία εκπροσωπεί τον Οργανισμό Ananda Healing|Yoga|Bodywork, όπου εργάζεται ως Εκπαιδευτρια και Σύμβουλος Συνειδητής Αναπνοής (Breathing Coach) και ενεργειακή θεραπεύτρια. Είναι Εκπαιδεύτρια του ετήσιου Προγράμματος Breath&Life Mastery Training (αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό RBI – Rebirthing Breathwork International) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Global Breathing Awareness. Συντονίζει ομαδικά βιωματικά εργαστήρια Συνειδητής Αναπνοής, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες προσωπικής εξέλιξης, ατομικές συνεδρίες και ομαδικά εργαστήρια για εγκύους, θεραπεία ζευγαριών, διαχείριση στρες εργαζομένων και γράφει άρθρα που στοχεύουν στην αυτογνωσία.
Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί ως θεραπευτικά μέσα για τη σωματική αλλά και ψυχική υγεία είναι το MCKS Pranic Healing (Associate Pranic Healer) και η Ανθοθεραπεία (Ανθοϊάματα Bach, Flower Essence Society κλπ). Είναι επίσης Δασκάλα Παιδικής Yoga, μέσα από την οποία μεταξύ άλλων διδάσκει στα παιδιά απλές και εύκολες τεχνικές αναπνοών που τα βοηθούν σε πολλά επίπεδα. Κύριος στόχος της είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους με αγάπη, κατανόηση και συμπόνοια και να δημιουργούν υγιείς σχέσεις σε κάθε τομέα της ζωής τους. Η ίδια είναι συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας που κάθε άνθρωπος επιλέγει να κάνει, με αγάπη, σεβασμό, υπομονή και επίγνωση.