Rebirthing Breathwork

Συνειδητή Συνδεδεμένη Αναπνοή

Τι είναι το Rebirthing?

Το Rebirthing Breathwork είναι μια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή, η οποία προκαλεί βαθιά χαλάρωση και μια διευρυμένη κατάσταση συνειδητότητας. Ο ιδρυτής Leonard D. Orr ανέπτυξε και δίδαξε αυτή τη μέθοδο, με σκοπό την εφαρμογή της σε μεμονωμένες συνεδρίες με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία Rebirthing Breathwork Coach.

Όταν το σώμα αισθάνεται ασφαλές, το μυαλό αισθάνεται ασφαλές. Η παρουσία του συντονιστή προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας. Η συγκεκριμένη κατάσταση συνειδητότητας επιτρέπει μια πιο διευρυμένη προοπτική με αντικειμενικότητα και ουδετερότητα. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο άτομο να νιώθει αρκετά ασφαλές, ώστε να βγαίνουν στην επιφάνεια άλυτα συναισθήματα και αναμνήσεις. Η αναπνοή κινεί την ενέργεια και μεταμορφώνει όποιες αισθήσεις και συναισθήματα προκύπτουν. Μέχρι το τέλος της συνεδρίας, οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν γαλήνη, ευεξία και διαύγεια.

"Η συνειδητή ενεργειακή αναπνοή είναι η πιο φυσική θεραπευτική ικανότητα από όλες. Οι περισσότερες συνεδρίες Rebirthing Breathwork είναι σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές. Μπορούμε να χαλαρώσουμε από κάθε είδους έντονο συναίσθημα ή σωματική αίσθηση όταν κατέχουμε αυτή την απλή, ισχυρή δεξιότητα της Συνειδητής Αναπνοής" ~Leonard D. Orr

"Το Rebirthing Breathwork συνδέει την εισπνοή με την εκπνοή σε έναν ήπιο, χαλαρό ρυθμό, με έναν διαισθητικό τρόπο που πλημμυρίζει το σώμα με Θεϊκή Ενέργεια. Είναι η ικανότητα να αναπνέουμε ενέργεια καθώς και αέρα. Η χαλάρωση είναι ο απόλυτος θεραπευτής. Κάθε αναπνοή προκαλεί χαλάρωση."~Leonard D. Orr

Συχνές ερωτήσεις για το Rebirthing

Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με την πρακτική του Rebirthing και σας απαντάμε:
1Τι είναι το Rebirthing?
Η αναπνοή Rebirthing, είναι μια εναλλακτική θεραπεία που χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη τεχνική αναπνοής για να προκαλέσει βαθιά χαλάρωση, συναισθηματική απελευθέρωση και πνευματική μεταμόρφωση. Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει συνεχείς, γρήγορες, βαθιές αναπνοές, όπου οι συμμετέχοντες συνδέονται με τις εσωτερικές τους εμπειρίες και απελευθερώνουν καταπιεσμένα συναισθήματα. Η πρακτική του Rebirthing έχει μεταμορφωτική επίδραση, καθώς μας επιτρέπει να αποσυνδεθούμε από τον νου, να επανασυνδεθούμε με το σώμα, ώστε να κινηθεί η στάσιμη ενέργεια. Καθώς αναπνέουμε συνειδητά, μαθαίνουμε να συμμετέχουμε ενεργά στη θεραπεία μας. Είναι μια απολύτως ασφαλής πρακτική, όπου αναπνέουμε από τη μύτη για το σύνολο της πρακτικής. Η συνεχής, συνδεδεμένη αναπνοή μάς επιτρέπει να φέρουμε στην επιφάνεια και να συνδεθούμε με συναισθήματα και αναμνήσεις που συσσωρεύονται στο σώμα, τα οποία είναι στάσιμα και ανεπεξέργαστα και δημιουργούν χάος στο φυσικό και ενεργειακό μας σώμα. Η Αναπνοή είναι ένας γρήγορος τρόπος να πάρετε απόσταση από τον νου και να συνδεθείτε με το σώμα σας αλλά και με τη διαίσθησή σας. Διευκολύνει μία συναισθηματική απελευθέρωση και κάθαρση, ενώ εσείς αισθάνεστε ανάλαφρα και έχετε μεγαλύτερη νοητική διαύγεια.
2Προέλευση, ιστορία & θεωρητικό πλαίσιο του Rebirthing
Η αναπνοή Rebirthing αναπτύχθηκε από τον Leonard Orr τη δεκαετία του 1960, αντλώντας έμπνευση από τις δικές του εμπειρίες με την αυθόρμητη αναπνοή της γιόγκα. Ο L. Orr πίστευε ότι η τεχνική θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με την έμφυτη σοφία τους και να θεραπεύσουν συναισθηματικά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων εμπειριών από τη γέννηση και την πρώιμη παιδική ηλικία. Η αναπνοή Rebirthing βασίζεται στην ιδέα ότι η αναπνοή μας είναι στενά συνδεδεμένη με τα συναισθήματα και τις ψυχολογικές μας εμπειρίες. Ελέγχοντας συνειδητά τα μοτίβα της αναπνοής μας, μπορούμε να επηρεάσουμε τη συναισθηματική μας κατάσταση και να απελευθερώσουμε παγιδευμένα συναισθήματα ή περιοριστικές πεποιθήσεις.
3Οφέλη της αναπνοής Rebirthing
Συναισθηματική απελευθέρωση: Το Rebirthing μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να απελευθερώσουν καταπιεσμένα συναισθήματα, όπως θυμό, θλίψη, φόβο, τα οποία μπορούν να συμβάλουν σε προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας. Μείωση του στρες: Η βαθιά χαλάρωση που προκαλείται από το Rebirthing μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες, του άγχους και της έντασης, προάγοντας τη συνολική ευεξία. Προσωπική ανάπτυξη: Το Rebirthing μπορεί να διευκολύνει την προσωπική ανάπτυξη και την αυτογνωσία, συνδέοντας τα άτομα με την εσωτερική σοφία τους και τα άλυτα ζητήματα. Πνευματική σύνδεση: Το Rebirthing μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε πνευματικές εμπειρίες και να διευρύνει τη συνειδητότητα.
4Πώς να εξασκήσετε την αναπνοή Rebirthing
Οι συνεδρίες Rebirthing συνήθως λαμβάνουν χώρα σε ιδιωτικό χώρο, με έναν εκπαιδευμένο συντονιστή. Οι συμμετέχοντες ξαπλώνουν ανάσκελα ή κάθονται αναπαυτικά, ενώ ασχολούνται με βαθιές, ρυθμικές αναπνοές. Ο συντονιστής καθοδηγεί τη διαδικασία, παρέχοντας υποστήριξη και ενθάρρυνση καθώς οι συμμετέχοντες κινούνται μέσω συναισθηματικών απελευθερώσεων. Οι συνεδρίες διαρκούν συνήθως 2 ώρες.
5Ασφάλεια και προφυλάξεις
Η αναπνοή Rebirthing θεωρείται ασφαλής πρακτική για τα περισσότερα άτομα, αλλά είναι σημαντικό να προσεγγίζετε τη διαδικασία με προσοχή και επίγνωση. Συνιστάται να συνεργαστείτε με έναν εξειδικευμένο και έμπειρο συντονιστή που μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια και να παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη. Εάν έχετε οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν εξασκηθείτε στο Rebirthing. Συνιστάται να συμβουλευτείτε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης (συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε παρόχου ψυχικής υγείας) πριν από την εξάσκηση του breathwork, αν δεν είστε σίγουροι αν το Rebirthing είναι κατάλληλο για εσάς. Το Rebirthing μπορεί να οδηγήσει σε έντονη σωματική και συναισθηματική απελευθέρωση. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται για άτομα με ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου, συμπεριλαμβανομένης της στηθάγχης ή καρδιακής προσβολής, υψηλής αρτηριακής πίεσης, γλαυκώματος, αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, οστεοπόρωσης, οποιωνδήποτε σημαντικών πρόσφατων σωματικών τραυματισμών ή χειρουργικών επεμβάσεων, σοβαρών ψυχικών ασθενειών, διάγνωσης σχιζοφρένειας, διαταραχών επιληπτικών κρίσεων ή χρησιμοποιούν σημαντικά φάρμακα, φάρμακα για την αραίωση του αίματος. Το Rebirthing δεν συνιστάται για άτομα με σοβαρή ψυχική ασθένεια ή διαταραχές επιληπτικών κρίσεων ή για άτομα που χρησιμοποιούν ισχυρά φάρμακα. Είναι επίσης ακατάλληλη για άτομα με προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό ανευρυσμάτων. Οι έγκυες γυναίκες συνιστάται να μην εξασκούνται στο Rebirthing χωρίς πρώτα να συμβουλευτούν και να πάρουν έγκριση από τον γυναικολόγο τους. Τα άτομα με άσθμα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τη συσκευή εισπνοών τους και να συμβουλευτούν τον γιατρό τους και τον συντονιστή του Rebirthing πριν από την πρώτη συνεδρία τους. Συνοψίζοντας, η αναπνοή Rebirthing είναι μια μοναδική και ισχυρή τεχνική που μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε όσους αναζητούν συναισθηματική απελευθέρωση, μείωση του στρες και προσωπική ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να προσεγγίσετε την πρακτική με προσοχή, ζητώντας καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο συντονιστή και έχοντας υπόψη σας τυχόν πιθανές ανησυχίες για την υγεία σας.
6Τι συμβαίνει στο σώμα μου κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου στο Rebirthing?
Καθώς ξεκινάτε τη συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή, αρχίζει να αυξάνεται το επίπεδο του οξυγόνου στο σώμα. Οξυγονώνεται το αίμα, διεγείρεται ο αδένας του υποθαλάμου και απελευθερώνονται ενδορφίνες στο σώμα. Καθώς οι ενδορφίνες ενεργοποιούνται, ο εγκέφαλος έχει όλο και λιγότερο τον έλεγχο, αν και θα προσπαθήσει να το καταπολεμήσει για τα πρώτα λεπτά. Το σώμα σας μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται ένα είδος ηλεκτρισμού, σαν να ζωντανεύει με τη ροή της ενέργειας. Αυτό μπορεί να συμβαίνει σε όλο το σώμα ή συγκεκριμένα σε μια περιοχή. Τότε είναι που το σώμα αρχίζει να “ανοίγει” και η ενέργεια και τα συναισθήματα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα μέσα στο σώμα, ακόμη και εκείνα τα συναισθήματα που έμοιαζαν να έχουν κολλήσει για μια ζωή. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, οι ασκούμενοι νιώθουν το νευρικό τους σύστημα να επιβραδύνεται και αποκτούν μια αίσθηση ηρεμίας στο σώμα τους. Μαθαίνουν να αποφορτίζουν την ενέργεια με ασφαλή τρόπο, βιώνουν αφυπνίσεις στη διαίσθησή τους και μια σαφή εικόνα για τα επόμενα βήματά τους.
7Πώς είναι μια τυπική συνεδρία;
Η τεχνική παραμένει ως επί το πλείστον η ίδια σε όλες τις συνεδρίες αλλά αυτό που θα βιώσετε και θα θεραπεύσετε διαφέρει από συνεδρία σε συνεδρία και από άτομο σε άτομο. Αρχικά συζητάμε και μέσα από διερευνητικές ερωτήσεις δίνουμε τον τόνο της συνεδρίας και δημιουργούμε το θεραπευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα δουλέψουμε. Αυτό θα σας επιτρέψει να θέσετε μια πρόθεση για την πρακτική, και μετά ξεκινάμε! Θα βρίσκεστε σε συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή, για 50-60 λεπτά, ανάλογα με τη διάρκεια της συνεδρίας. Στη συνέχεια, επιστρέφουμε στην κανονική αναπνοή και ακολουθεί η χαλάρωση και ενσωμάτωση. Αυτό είναι το σημείο όπου συμβαίνει όλη η μαγεία. Το σώμα σας είναι ανοιχτό, είστε συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό σας και γίνεστε έτσι ένα ανοιχτό κανάλι για πληροφορίες, μηνύματα ή απλά συναισθήματα ευδαιμονίας. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας συνήθως αισθάνεστε γαλήνη και εσωτερική ηρεμία.
8Τι μπορεί να αισθανθώ στη διάρκεια μιας συνεδρίας;
Η πρακτική στο Rebirthing είναι ενεργειακή εργασία και καθώς ξεκινάει το μοτίβο της αναπνοής, το σώμα σας μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται σαν να ζωντανεύει με τη ροή της ενέργειας. Είναι επίσης πολύ σύνηθες σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας να νιώσετε σαν να ωθείστε ενάντια σε κάποια αντίσταση (κολλημένη ή στάσιμη ενέργεια) που μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή σφιξίματος, εντάσεων , ή συναισθηματικών απελευθερώσεων. Εκεί ακριβώς χρειάζεται να συνεχίστε να αναπνέετε, διότι το ζητούμενο είναι να κάνετε την ενέργεια να κινηθεί. Ακολουθούν μερικά κοινά συναισθήματα και αντιδράσεις που μπορεί να βιώσει το σώμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας: Διακυμάνσεις της θερμοκρασίας - είναι φυσιολογικό η θερμοκρασία του σώματός σας να κυμαίνεται από ζεστό σε κρύο καθώς το σώμα σας “ανοίγει” και καθαρίζει, απελευθερώνοντας αρνητικά συναισθήματα κλπ Σφίξιμο του σώματος - Το σώμα μπορεί να σφίγγει και να συστέλλεται σε σημεία που συνήθως κρατούν μπλοκαρίσματα - το στόμα και τα χείλη, τα χέρια και τα χέρια (τετανία), τα πόδια και τα πέλματα, οι γοφοί. Μυρμήγκιασμα - Είναι πολύ συνηθισμένο το σώμα να αρχίσει να μυρμηγκιάζει είτε σε όλο το σώμα είτε σε ορισμένες περιοχές, ανάλογα με το πού κινείται η ενέργεια. Κίνηση - κατά τη διάρκεια της συνεδρίας το σώμα σας μπορεί να τρέμει, να δονείται, να κινείται. Ακούστε το σώμα σας! Απελευθερώσεις - μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απελευθερώσετε ενέργεια μέσω κλάματος, γέλιου, έντασης στη φωνή. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της ενεργειακής απελευθέρωσης. Μυϊκό σφίξιμο - η ενέργεια μπορεί να συγκεντρωθεί στο σώμα και να δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η περιοχή μπορεί να γίνει κόμπος, να σφίξει ή να πονέσει. Αυτό συνήθως περνάει μέσα σε λίγα λεπτά με την επιστροφή σε μια χαλαρή αναπνοή. Συναισθήματα - η διαδικασία αφορά την απελευθέρωση των συναισθημάτων που βρίσκονται στην επιφάνεια. Με την πρακτική της αναπνοής, συνδεόμαστε με τους φόβους και τραύματα που είναι αποθηκευμένα στο σύστημά μας. Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο ο ασκούμενος να κάνει την αναπνοή πιο ευγενική και πιο απαλή αν αισθάνεται άβολα. Ενδέχεται να βιώσετε κάποια ή /και τίποτα από τα παραπάνω. Η εμπειρία σας αλλάζει από συνεδρία σε συνεδρία και είναι τελείως διαφορετική για κάθε άνθρωπο. Όλες αυτές οι εμπειρίες είναι προσωρινές και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναπνοή σας για να τις ξεπεράσετε. Και πάλι, το όμορφο μέρος της συγκεκριμένης πρακτικής Rebirthing είναι ότι αν ποτέ γίνει πολύ άβολη, μπορείτε να επιστρέψετε σε μια χαλαρή αναπνοή, η οποία δεν "καταστρέφει" τη συνεδρία. Επιτρέψτε σε οποιαδήποτε αντίσταση ή αντίδραση του σώματός σας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας να είναι μια ευκαιρία για να μιλήσετε στο σώμα σας. Συνδεθείτε με την καρδιά σας και αναρωτηθείτε τι είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε καθώς κινείται η ενέργεια στο σώμα σας.
9Πόσο συχνά πρέπει να κάνω πρακτική στο Rebirthing?
Το Rebirthing είναι μια απολύτως ασφαλής πρακτική για καθημερινή εξάσκηση, ακόμη κι αν δεν διαρκεί 1 ώρα αλλά πολύ λιγότερο. Συχνά μπορείτε να κάνετε μικρότερες (7-15 λεπτά) πρακτικές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μου για να κινητοποιηθεί η ροή της ενέργειας στο σώμα ή για να κάνετε έναν ενεργειακό συντονισμό. Μεγαλύτερης διάρκειας συνεδρίες μπορείτε να κάνετε όταν θα θέλετε να εμβαθύνετε, να κατανοήσετε κάποια εσωτερική σας κατάσταση ή να προχωρήσετε από μία στάσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.
10Τι γίνεται αν η διαδικασία του Rebirthing μου προκαλεί άγχος;
Η εργασία με τον εαυτό είναι συχνά μία διαδικασία που ενδέχεται να μας αγχώνει και κατά συνέπεια να προβάλλουμε αντιστάσεις ώστε να μην έρθουμε καθόλου σε επαφή με αυτή. Το Rebirthing είναι μία πρακτική που μας βοηθά να κάνουμε αυτό το ταξίδι προς τον Εαυτό με τις δικές μας ταχύτητες, χωρίς απαιτήσεις και προϋποθέσεις. Κάθε συνειδητή αναπνοή μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εσωτερική μας αλήθεια, στην αυθεντικότητά μας. Στην πορεία αυτή της προσωπικής μας εξέλιξης, ξεφλουδίζουμε στρώματα περιοριστικών πεποιθήσεων και προγραμματισμών που πλέον δεν μας εξυπηρετούν και αναλαμβάνουμε ενήλικα πλέον, την ευθύνη της ζωής μας. Χρειάζεται λοιπόν να προσεγγίσουμε όλη αυτή τη μεταμορφωτική διαδικασία με κίνητρο την αγάπη και όχι τον φόβο. Εκείνο που θεωρώ μοναδικό σε αυτή τη συνεδρία είναι πως από την αρχή βρίσκεστε σε κυρίαρχη θέση στη θεραπεία σας. Εσείς έχετε τον έλεγχο της αναπνοής σας και, ως εκ τούτου, της εμπειρίας σας. Αν η πρακτική γίνει υπερβολική για εσάς μπορείτε να χαλαρώσετε την αναπνοή. Άλλωστε, αυτό είναι και το ζητούμενο: να συναντήσετε το σώμα σας εκεί ακριβώς που βρίσκεται τώρα και να συντονιστείτε με αυτό που χρειάζεστε. Μέσα λοιπόν σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα μπορέσετε να συναντήσετε αυτό που πραγματικά είστε και να εξερευνήσετε αυτά που μπορείτε να πετύχετε. Να είστε σίγουροι πως σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας είστε ασφαλείς, φροντισμένοι και λαμβάνετε την απαραίτητη καθοδήγηση με ενσυναίσθηση, ουσιαστική παρουσία και στήριξη.
11Πώς ερμηνεύονται αυτά που βιώνω σε μία συνεδρία Rebirthing?
Η τάση του νου μας να αναλύουμε και να νοηματοδοτούμε κάθε εμπειρία που βιώνουμε συχνά μας οδηγεί στο να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τι ακριβώς είναι αυτό που βιώνουμε στη διάρκεια της συνεδρίας. Όμως εδώ χρειάζεται να τονίσουμε πως το Rebirthing είναι μία ενεργειακή πρακτική, στη διάρκεια της οποίας η κίνηση της ενέργειας στο σώμα είναι διαρκής. Το σημαντικό που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με το σώμα σας, να αναρωτηθείτε τι σημαίνει αυτή η εμπειρία για εσάς και να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί να δεχτείτε την πληροφορία που θα λάβετε.
12Τι γίνεται αν δεν αισθάνομαι τίποτα σε μια συνεδρία;
Είναι απολύτως φυσιολογικό να σκεφτείτε ότι δεν βιώσατε τίποτα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας. Συχνά μπορεί να αναμένετε μεγάλες εξωσωματικές εμπειρίες ενώ κάποιες φορές η θεραπεία μπορεί να είναι πιο λεπτοφυής. Άλλωστε η συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή είναι μία ενεργειακή θεραπεία και ως τέτοια δουλεύει σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα, την κατάσταση των οποίων δεν έχουμε καν επίγνωση.
13Τι προσδοκία να έχω από τη συνεδρία μου;
Όταν πηγαίνουμε σε μία συνεδρία Rebirthing με συγκεκριμένες προσδοκίες, ενδέχεται να απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα που θα βιώσουμε. Χρειάζεται να εμπιστευθείτε ότι η Αναπνοή και η ενέργεια βοηθούν ακριβώς εκεί που χρειάζεται (όχι εκεί που εσείς νομίζετε ότι χρειάζεται!). Ο τρόπος που βιώνετε την πρακτική, οι πιθανές συνειδητοποιήσεις που θα έχετε δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ισχυρές ή βαθιές, μπορεί να είναι απαλές και λεπτοφυείς. Σας προσκαλώ λοιπόν, είτε αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μία ατομική συνεδρία ή σε μία ομάδα, να έρθετε με ανοιχτό μυαλό, ανοιχτή καρδιά και πίστη στις απεριόριστες δυνατότητές σας.

Η προσωπική μου εμπειρία με το Rebirthing υπήρξε μεταμορφωτική, ισχυρή και βαθιά, γι’ αυτό και αγαπώ τόσο πολύ αυτή την πρακτική.

Ως συντονίστρια, ο ρόλος μου είναι να σας διευκολύνω στην προσπάθεια που εσείς οι ίδιοι κάνετε για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας.

Είμαι εκεί, παρούσα, για να δημιουργήσω ένα ασφαλές πλαίσιο για να επεξεργαστείτε τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που αναδύονται, με σκοπό να τα απελευθερώσετε και να δημιουργήσετε έτσι τον χώρο για υγιή συναισθήματα, σκέψεις, συμπεριφορές.

Η Αναπνοή μάς βοηθά να επιστρέψουμε πίσω στο “σπίτι” μας, να συνδεθούμε με την εσωτερική μας δύναμη και να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε. 


"Εισπνέοντας έφτασα. Εκπνέοντας, είμαι σπίτι"

Thich Nhat Hanh