Τι είναι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές;

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια απλή αλλά ισχυρή τεχνική που εισήγαγε ο Master Choa Kok Sui για την επίτευξη της κοσμικής συνείδησης ή αυτό που συχνά αποκαλούμε "φώτιση". Είναι επίσης μια μορφή υπηρεσίας προς τον κόσμο, αυξάνοντας την αρμονία και την ειρήνη, καθώς γινόμαστε ένα κανάλι για να ευλογήσουμε τη γη με αγάπη και καλοσύνη.
Στην πραγματικότητα, μεταξύ όλων των τεχνικών που διδάσκει ο Master Choa Kok Sui, ίσως καμία δεν έχει ως αποτέλεσμα τόσες πολλές λαμπρές μαρτυρίες προσωπικής θεραπείας και θετικής μεταμόρφωσης της ζωής, όσο ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές.
Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές έχει σχεδιαστεί με βάση την αρχή ότι ορισμένα από τα κύρια τσάκρα, όπως το τσάκρα της κορώνας, είναι τα σημεία εισόδου σε ορισμένα επίπεδα συνείδησης. Επομένως, για να επιτευχθεί η "φώτιση" θα πρέπει να ενεργοποιηθεί επαρκώς το τσάκρα της κορώνας. Το τσάκρα της κορώνας μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν πρώτα ενεργοποιηθεί επαρκώς το τσάκρα της καρδιάς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την ενεργοποίηση των τσάκρας της καρδιάς και της κορώνας, όπως η Hatha Yoga, οι τεχνικές αναπνοής που είναι βασισμένες στη γιόγκα, η ψαλμωδία μάντρας και οι τεχνικές οραματισμού. Όλες αυτές οι τεχνικές είναι αποτελεσματικές αλλά όχι αρκετά γρήγορες. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και γρήγορους τρόπους για την ενεργοποίηση αυτών των τσάκρας είναι μέσω του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Ουσιαστικά βοηθά στη μεταμόρφωση της εσωτερικής κατάστασης του ασκούμενου.
Όταν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού μετατρέπουμε την απελπισία σε ελπίδα, την αμφιβολία σε πίστη και το σκοτάδι σε φως, γεμίζουμε εσωτερικά με ελπίδα, πίστη και φως. Αυτό στην πραγματικότητα δημιουργεί ένα θεραπευτικό και μεταμορφωτικό αποτέλεσμα.

Πηγή: pranaworld


hands_earth 2


Οφέλη Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές

Αυτός ο διαλογισμός είναι πραγματικά ξεχωριστός. Λειτουργεί σε φυσικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο για να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς (η φυσική καρδιά) και το τσάκρα της κορώνας (η πνευματική καρδιά), επιτρέποντας έτσι στον ασκούμενο να αντλήσει μεγάλη ποσότητα θεϊκής ενέργειας στην κόμη και στο σύστημα.
Πολλοί ασκούμενοι του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές έχουν αναφέρει αυξημένα επίπεδα διαίσθησης, αυξημένες θεραπευτικές δυνάμεις, οξύτερες και πιο οργανωμένες διανοητικές ικανότητες, εσωτερική ειρήνη, στοργική καλοσύνη, συμπόνια, ενισχυμένη Πνευματική υπηρεσία, φωτεινότερη και πιο ισορροπημένη αύρα, μεγαλύτερα τσάκρα, ενισχυμένη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, ανάπτυξη διόρασης και άλλων εσωτερικών ψυχικών ικανοτήτων, υγιέστερο φυσικό σώμα, περισσότερη επιτυχία στη ζωή με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη ισορροπία.
Στην πραγματικότητα, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές ξεπλένει και καθαρίζει την αύρα χρησιμοποιώντας Πνευματική ενέργεια, καθαρίζοντας και οξύνει έτσι το μυαλό και ηρεμώντας τα συναισθήματα. Λειτουργεί ουσιαστικά ως ένα πνευματικό ντους. Όταν η αύρα είναι καθαρή και φωτεινή, θα βιώσετε ηρεμία, ακινησία και ως αποτέλεσμα ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας.
"Η εξάσκηση της ακινησίας και της επίγνωσης σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε υψηλότερες πνευματικές δραστηριότητες. Μέσα στην ακινησία υπάρχει μια μεγαλύτερη πνευματική δραστηριότητα. Η ακινησία είναι απλώς ένα σκαλοπάτι". Master Choa Kok Sui
Ο καθαρισμός, σε αυτή την περίπτωση, συμβαίνει σε τρία διαφορετικά επίπεδα: καθαρισμός από τις δικές μας μη υγιείς σκέψεις και συναισθήματα, καθαρισμός από τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων που έρχονται σε εμάς και καθαρισμός από τη μόλυνση που προκαλείται από τη ζωή σε μια μεγάλη και γεμάτη κόσμο πόλη.
"Ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία διαλογισμού για την πνευματική ανάπτυξη. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τους Μεγάλους". Master Choa Kok Sui
Πηγή: pranaworld

Δείτε το παρακάτω βίντεο σχετικά με το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές

Με τον διαλογισμό δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα, και κυρίως νόμιζα ότι σχετίζεται μόνο με χαλάρωση και αναπνοές. Πριν από αρκετά χρόνια στην προσπάθεια μου να αντιμετωπίσω τις κρίσεις πανικού που με βασάνιζαν, γνώρισα το Pranic Healing και στη συνέχεια ξεκίνησα παράλληλα με τις θεραπείες μου να κάνω τον διαλογισμό στις δίδυμες καρδιές. Στην αρχή δυσκολευόμουν πολύ να συγκεντρωθώ και να φέρω στο μυαλό μου τις οδηγίες που άκουγα. Όσο περνούσε ο καιρός, με την πρακτική και την συστηματική ενασχόληση μπορούσα να συγκεντρώνομαι και να είμαι παρούσα, και εκεί ήταν που ξεκίνησε η μαγεία. Υπάρχουν φορές που είμαι κουρασμένη και δεν έχω καθόλου όρεξη και στο τέλος, όταν ανοίγω τα μάτια έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου. Συχνά κλαίω κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και έπειτα βιώνω τον απόλυτο καθαρισμό και τεράστια ανακούφιση σαν να έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου. Ακόμη, όταν βρίσκομαι μπροστά σε διλήμματα και χρειάζεται να πάρω κάποια απόφαση, έρχονται οι απαντήσεις και όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ενέργεια ρέει και πολλαπλασιάζεται ειδικά όταν συνδυάζεται ο διαλογισμός με θεραπεία και ακόμα περισσότερο όταν γίνεται στα πλαίσια μιας ομάδας. Εννοείται πως υπάρχουν και στιγμές που δε μπορώ να συγκεντρωθώ, καθώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Αυτό το σημείο είναι θεωρώ κομβικό και εκεί χρειάζεται να μην τα παρατήσεις αλλά να έχεις εμπιστοσύνη στη διαδικασία σου και να σε αγαπήσεις ακόμα και σε αυτές τις μέρες. Για μένα ο διαλογισμός στις δίδυμες καρδιές είναι ένας υπέροχος τρόπος αυτοφροντίδας και ένα καταφύγιο για να κάνω restart όποτε το χρειάζομαι.

A.B

Σας περιμένουμε στο Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές  που πραγματοποιείται δωρεάν στο χώρο μας, κάθε Πέμπτη στις 20:30