ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ανθοϊάματα Dr. Edward Bach

Τα ανθοϊάματα του Bach αντιπροσωπεύουν ένα μοναδικό σύστημα θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον βρετανό γιατρό και βοτανολόγο, Εντουαρντ Μπαχ, στον 20ο αιώνα. Αυτή η θεραπευτική μέθοδος βασίζεται στη χρήση ανθών και λουλουδιών από διάφορα φυτά για την αντιμετώπιση των συναισθηματικών και ψυχολογικών προβλημάτων. Τα ανθοϊάματα θεωρούνται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην επαναφορά της ψυχικής ισορροπίας και στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων.

Κατά τη διάρκεια μιας θεραπευτικής συνεδρίας με ανθοϊάματα, ένας εξειδικευμένος θεραπευτής αξιολογεί την ψυχική κατάσταση του ατόμου και επιλέγει συγκεκριμένους ανθούς που αντιστοιχούν στα συναισθηματικά του προβλήματα. Οι ανθοί αυτοί συνήθως λαμβάνονται σε μορφή σταγόνων, και η θεραπευτική διαδικασία στοχεύει στην ανακούφιση από το άγχος, την αναστολή, την κατάθλιψη, και άλλες ψυχολογικές δυσκολίες.

Τα ανθοϊάματα θεωρούνται ασφαλή και μη εθιστικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες. Αυτή η θεραπευτική πρακτική επιδιώκει να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές προκλήσεις της ζωής και να επανακτήσουν την εσωτερική τους ισορροπία.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η θεραπεία μέσω ανθοϊαμάτων του Bach δεν αντικαθιστά την ιατρική συμβουλή και διαβούλευση με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας σε περίπτωση σοβαρών προβλημάτων υγείας.

 

Κλείστε μια συνεδρία για να δείτε τα θεραπευτικά οφέλη των ανθοϊαμάτων συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

 
Φόρμα συνεδρίας Ανθοϊαμάτων Bach
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους της Πολιτικής Απορρήτου