Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια & Ομάδες Συνειδητής Αναπνοής Rebirthing Breathwork

Ομάδα Αυτογνωσίας : 'Κύκλος Εμπιστοσύνης'

Με τη Μαρία Καυρολογάκη
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας & Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Rebirthing  Breathwork

reb_cover2
Σας περιμένουμε σε μία νέα ομάδα Συνειδητής Αναπνοής & Επίγνωσης, η οποία πραγματοποιείται:
- Κάθε Τρίτη 20:00 - 22:30 (δια ζώσης)
- Κάθε Τετάρτη 20:00 - 22:30 (δια ζώσης)
Συνδεθείτε με την εσωτερική σας ουσία, μοιράστείτε εμπειρίες και ανακάλυψτε νέες διαστάσεις του εαυτού σας. Είτε προτιμάτε τις Τρίτες, είτε τις Τετάρτες, έχουμε μια ομάδα που σας περιμένει.
Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, να ελέγξετε τον νου σας; Μήπως συχνά αισθάνεστε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα χαοτικό περιβάλλον που σας δυσκολεύει και σας δημιουργεί επιπλέον άγχος ή στρες; Νιώθετε τις σχέσεις σας εύθραυστες και ταυτόχρονα αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτό;
 Η Συνειδητή Αναπνοή μας βοηθά να απελευθερώσουμε ό,τι μας μπλοκάρει και λειτουργεί περιοριστικά στη ζωή μας. 
Η Αναπνοή, όταν είναι συνειδητή, μας βοηθά όταν προκύπτουν δυσάρεστες καταστάσεις, να έχουμε έλεγχο στις σκέψεις και στα συναισθήματά μας, κατά συνέπεια και στην συμπεριφορά μας που πηγάζει από όλα αυτά.
Στα πλαίσια των συναντήσεών μας, θα υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία γύρω από την οποία θα κινηθούμε.
Παράλληλα, θα μάθουμε τεχνικές που θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο συνειδητοί και πιο χαρούμενοι και μέσα από βιωματικές πρακτικές θα κάνουμε μια επανεκκίνηση σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό επίπεδο.
Η προσέγγισή μας θα είναι συνθετική, καθώς θα ενσωματώσουμε τεχνικές από διάφορες προσεγγίσεις της Συμβουλευτικής αλλά και της Ενεργειακής/Ολιστικής Θεραπείας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τον άνθρωπο ως όλον, ως μία ύπαρξη που δρα ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό κλπ).
 
Η αλλαγή ξεκινάει από μέσα μας και είναι η στιγμή να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας!
Όταν όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται σε ένα πλαίσιο ομάδας, η σύνδεση, η συμπόνια, η επαφή, η αποδοχή που απλόχερα μοιράζονται, λειτουργούν καταλυτικά στη θεραπεία και την εξέλιξή μας.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
- Όρια (η απεραντοσύνη των ορίων - πώς να αισθανθούμε ελεύθεροι τηρώντας τα όρια)
- Αγάπη προς τον εαυτό & προς τους άλλους (στρέφομαι προς τον εαυτό και το εσωτερικό μου παιδί. Καθώς ενισχύω τον πληγωμένο μου εαυτό με αγάπη, αποδοχή, κατανόηση & συμπόνια, μπορώ να στραφώ και προς τους άλλους με τον ίδιο τρόπο)
- Αρμονία / Ισορροπία μέσα από την προσφορά. Άνοιγμα καρδιάς & ευγνωμοσύνη (μέσα από την προσφορά και τη χαρά του μοιράσματος έρχεται η ισορροπία, η αρμονία. Όταν μπορώ να δω πέρα από τον εαυτό μου, όταν μπορώ να βοηθήσω και να αισθανθώ βαθιά ευγνωμοσύνη για ό,τι έχω στη ζωή μου, γεμίζει η καρδιά μου με χαρά!)
- Αφυπνίζοντας την Αλήθεια μέσα μας (διάκριση, καθαρότητα του νου, απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις)
- Ο δρόμος προς την υλοποίηση (μαθαίνω να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω. Έχω μεγαλύτερη επίγνωση και κινούμαι συνειδητά προς ό,τι χρειάζομαι να πετύχω, σε κάθε επίπεδο)
Κάθε συνάντηση θα περιλαμβάνει:
- Διάφορες τεχνικές αναπνοών που βοηθούν στο άγχος, τον θυμό, την ενίσχυση της συγκέντρωσης, της αγάπης κλπ.
- Οραματισμό σχετικό με τη θεματολογία
- Στοχοθεσία & ασκήσεις δημιουργικής ψυχολογίας που βοηθούν να προγραμματίσουμε εκ νέου το υποσυνείδητό μας, ώστε να κάνουμε πιο υγιείς σκέψεις, να ελέγχουμε περισσότερο τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας και να έχουμε αυτοκυριαρχία
Οι ομάδες θα είναι ανοιχτές για υποβολή συμμετοχών για όλο τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια δε θα υπάρχει η δυνατότητα για νέες συμμετοχές. 
Οι ομάδες θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση έως τα τέλη Ιουνίου.
Οι συναντήσεις μας θα έχουν διάρκεια 2,5 ώρες και θα είναι διαδραστικές, ζητούν επομένως και τη δική σας ενεργό συμμετοχή!
Φόρμα συμμετοχής Rebirthing Breathwork
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους της Πολιτικής Απορρήτου